Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Nicole Krenning.

Sinds 1992 ben ik werkzaam als logopedist en heb ik zeer brede ervaring opgedaan in diverse settings en locaties. Ik heb onder andere een eigen praktijk gehad in Den Haag, ik heb gewerkt in Heemstede en Amsterdam, en ik werkte voor de GGD Gooi en Vechtstreek als logopedist en sectormanager.

Ik heb ruime ervaring in OMFT en de behandeling van spraak-taalontwikkelingsproblemen van (jonge) kinderen. Ik ben gespecialiseerd in adem-/stemtherapie, een vakgebied waar ik veel plezier in heb sinds mijn stage in een ziekenhuis in London, Ontario. Bij cliënten met chronische hoestklachten werk ik met het bewezen effectieve SPEICH-C programma. Naast telelogopedie werk ik in het Logopediehuis in Laren NH en heb ik een coachingpraktijk genaamd Zielskompas.

Ik ben moeder van 3 (inmiddels volwassen) kinderen. Mijn passie voor de logopedie zit vooral in de grote variatie van de behandelgebieden: stem, spraak, adem, hoesten, taal(ontwikkeling) en de combinatie van het werken met zowel (jonge) kinderen, jongeren als met volwassen. Ik werk mensgericht en behandeling (naar aanleiding van de hulpvraag) stem ik af op het mens en de situatie van dat moment. Maatwerk dus! Het leukste puzzeltje, elke keer weer!

Contact opnemen met Nicole ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE