We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

Hallo! Ik ben Pauline Corbussen!

Sinds juni 2022 ben ik afgestudeerd als logopedist. Mijn passie voor logopedie komt vanuit mijn jeugd. Ik ben vroeger zelf behandeld voor stotteren en heb toen uit de eerste hand ervaren hoe fijn en waardevol logopedie kan zijn. Niet alleen heeft de logopedist mij geholpen met het stotteren, maar tegelijkertijd hielp zij mij ook met mijn persoonlijke ontwikkeling en heb ik een mooie groei doorgemaakt.

Logopedie bestaat vanuit het beroepsprofiel uit 5 domeinen, namelijk: taal, spraak, gehoor, stem en slikken, maar eigenlijk is het beroep veel breder dan dat en werkt de logopedist ook nauw samen met andere disciplines (beroepen). Denk hierbij aan een arts, leraar, psycholoog of interne begeleider. Maar ook de ouders zijn erg belangrijk in het proces naar het behalen van de behandeldoelen.

Naast het behandelen van kinderen heb ik ook volwassenen en ouderen behandeld op het gebied van afasie (taalstoornis), dysartrie (spraakstoornis) en dysfagie (slikstoornis). Ook hierbij heb ik ervaren hoe waardevol en breed logopedie is. Zo heb ik nauw samengewerkt met de zorg (arts, verpleging en psycholoog) en andere paramedici (fysio, ergo en diëtetiek) en ervaren dat hierdoor de gehele situatie van de cliënt duidelijk wordt. Op deze manier heb ik gericht kunnen behandelen en ook veel kennis opgedaan bij andere disciplines.

Mijn expertises:
– Taal en spraak
– OMFT
– Afasie
– Dysartrie
– Dysfagie

Waar ik nog wil groeien:
– Stem
– Stotteren

Samen met mijn collega’s van TinyEYE sta ik klaar om jou te helpen.
Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en met je samen te werken.

Tot in de behandeling!

Toch contact opnemen met Pauline?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE