Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Rixt Jaspers.

In 2000 ben ik afgestudeerd als Logopediste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na enkele waarnemingen ben ik in 2002 bij Basalt Revalidatie in Den Haag aan de slag gegaan. Van 2002 tot 2023 heb ik zowel klinisch als poliklinisch gewerkt in meerdere behandelteams.

Om mij verder te verdiepen in het onderzoeken en behandelen van volwassenen met Neurologi- sche stoornissen heb ik van 2004-2006 de opleiding Neurologische Taal- en Spraak Stoornissen (NTSS) aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam gevolgd en van 2015-2017 de Postgraduaat Dysfagie aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Door de jaren heen heb ik continue  bij – en nascholingen gevolgd om zo up to date mogelijk te blijven op Logopedisch vakgebied.

Ik heb ruime ervaring met neurologische ziektebeelden: niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Cerebro Vasculair Accident (CVA), Neuromusculaire Aandoeningen (NMA’s), Amytrofische Lateraal Sclerose (ALS), Oncologie en logopedische stoornissen na Covid.

Sinds augustus 2022 woon ik met mijn man en twee zonen in de bergen in Oostenrijk. In de winter skiën we graag en in de zomer gaan we regelmatig op pad om te wandelen, zwemmen mountainbiken en golfen.

Om als Nederlandstalige logopedist vanuit het buitenland te kunnen werken bied ik online Logopedie aan. Naast Nederlands spreek ik ook Duits en Engels. Ik ben aangesloten bij de NVLF (Nederlands Vereniging voor Logopedie en Foniatrie) en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking.

Contact opnemen met Rixt?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE