Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Sujata Soerdjbalie.

Ik ben in 2019 afgestudeerd als logopedist in Nederland en sindsdien werkzaam geweest in Suriname. Daar heb ik ervaring opgedaan in verschillende settingen zoals de praktijk, scholen en het ziekenhuis.
Mijn passie is werken en communiceren met mensen. Hierdoor past het vak logopedie uitstekend bij mij en geniet ik elke dag weer van mijn werk. Ook put ik energie uit het samen met de cliënt stellen en bereiken van doelen.
Mijn doel gedurende mijn loopbaan is een bijdrage leveren aan de kwaliteitseisen binnen de gezondheidzorg en het welzijn van cliënten binnen het vakgebied logopedie.
Ik werk met diverse doelgroepen, van baby’s tot ouderen. Ik behandel vaak op de gebieden: taal, spraak en slikproblemen. Ook heb ik mij verdiept in de pre-verbale logopedie.
Creativiteit en innovatie vind ik altijd belangrijk binnen mijn werkgebied en daarom heb ik gekozen voor TinyEye. TinyEye biedt mij de mogelijkheid u overal en altijd van dienst te zijn en geeft mij de mogelijkheid samen met het team te blijven ontwikkelen.
Ik hoop gauw mijn enthousiasme met u te delen.

Contact opnemen met Sujata?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE