Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben
Suzanne Luca.

Ik ben niet je alledaagse logopedist, mijn passie is namelijk niet het bestrijden van symptomen die zich uiten in stem-, spreek-, slik- of benauwdheidsklachten, maar erachter komen wat de óórzaak is van een klacht.

Zo liep ik er na jaren werken als allround logopedist (in een eigen praktijk en op de revalidatie afdeling van het ziekenhuis (Hoorn)) tegenaan dat de mensen die tegenover mij zitten veel meer zijn dan alleen een klacht, iedereen heeft een verhaal, aangeleerde patronen, angsten en wellicht trauma’s. En dat ik, zonder deze oorzaken ook echt aan te kijken, symptomen aan het bestrijden was zonder écht duurzaam herstel. Daarom heb ik in 2022 de OERsterk coach opleiding gedaan van dr. Richard de Leth. En ben ik momenteel dus zowel aan het werk als leefstijl- vitaliteitscoach (www.vrij-vitaal.nl) én logopedist bij Tiny Eye.

In een logopedische behandeling kijk ik samen met jou naar de oorzaak van jouw klacht én zoeken we een bredere oplossing dan alleen logopedische therapie. Zo adviseer ik regelmatig ook suppletie ter ondersteuning en gebruik ik met name bij volwassenen kinesiologie(spiertesten) om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Dus wil jij een bredere kijk op je klacht? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als logopedist en in de afgelopen jaren heb ik mijn kennis op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen. Zo heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs en het verpleeghuis, maar de meeste jaren van mijn carrière heb ik gewerkt op de afdeling revalidatie in het ziekenhuis in Hoorn en als vrijgevestigde logopedist. Hierdoor heb ik ervaring in het werken met verschillende probleemgebieden en een brede vakkennis op mogen doen. Ik ben geregistreerd mime therapeut.

Mijn logopedische expertise is:
– Spraak- taalproblemen
– Afwijkende mondgewoonten / OMFT
– Stemklachten
– Afasie
– Dysfagie (slikklachten)
– Mime therapie (perifere facialis parese)

Als logopedist ben ik enthousiast, energiek, meegaand en daadkrachtig. Ik vind het belangrijk dat de ontwikkeling van het kind of de mogelijkheden van jou als volwassene voorop staat en dat de behandeling daarin ondersteunend en niet leidend is.

Ik zie je graag!

Contact opnemen met Suzanne?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE