Aanmelden

Hallo! Ik ben
Suzanne Luca.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als logopedist en in de afgelopen jaren heb ik mijn kennis op meerdere vlakken kunnen ontwikkelen. Zo heb ik gewerkt in het speciaal onderwijs en het verpleeghuis, maar de meeste jaren van mijn carrière heb ik gewerkt op de afdeling revalidatie in het ziekenhuis in Hoorn en als vrijgevestigde logopedist. Hierdoor heb ik ervaring in het werken met verschillende probleemgebieden en een brede vakkennis op mogen doen. Ik ben geregistreerd mime therapeut.

Mijn expertise is:
– Spraak- taalproblemen
– Afwijkende mondgewoonten / OMFT
– Stemklachten
– Afasie
– Dysfagie (slikklachten)
– Mime therapie (perifere facialis parese)

Als logopedist ben ik enthousiast, energiek, meegaand en rationeel. Ik vind het belangrijk dat de ontwikkeling van het kind of de mogelijkheden van jou als volwassene voorop staat en dat de behandeling daarin ondersteunend en niet leidend is. Omdat ik in de praktijk vaak verscheidende onbegrepen klachten tegen kwam waarin er vele factoren een rol speelden ben ik ook afgestudeerd als leefstijlcoach. Mede hierdoor kan ik nu samen met jou opzoek naar de oorzaak van de oorzaak en hierin begeleiden en adviseren.

Ik zie je graag!

Contact opnemen met Suzanne?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE