Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Anne Standing.

Communicatie, verbinding, plezier en openheid. Dat zijn mijn sleutelwoorden van waaruit ik werk  en leef. Ik wordt telkens getrokken naar activiteiten waarin ik iets voor anderen kan betekenen, en die met communicatie te maken hebben. Of dat nu is als cursus-docent, universitair docent assistent, EHBO’er, logopedie-assistent, moeder, coach: ik graviteer steeds naar een coachende rol waarin ik iemands communicatievaardigheden kan helpen versterken.

Na 10 jaar gewerkt te hebben met studenten, richt ik me sinds 2016 juist op (jonge) kinderen voor wie communicatie niet vanzelfsprekend gaat. Kinderen zijn nog afhankelijk, dus als de communicatie met hun verzorgers en leeftijdsgenootjes niet goed loopt, kan dat nogal frustrerend en heftig zijn. Daarom ben ik me aan het omscholen tot logopedist, en heb ik me NMG eigen gemaakt (gesproken taal ondersteund met gebaren uit de Nederlandse gebarentaal NGT).

Net als mijn gezin ben ik tweetalig Nederlands-Engels, en als logopedie-assistent bij TinyEYE bied ik dan ook ondersteuning aan in beide talen aan collega TinyEYE logopedisten.

Contact opnemen met Anne ?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE