Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Anne Hoppenbrouwer.

Communicatie is een van de dingen die enorm belangrijk zijn in het leven. Daarom ben ik de opleiding Logopedie gaan volgen. Graag help ik kinderen en volwassenen wanneer zij problemen ervaren in de communicatie.

Op de opleiding heb ik al wat verdieping en verbreding gehad en hoop ik me de komende jaren steeds verder in te specialiseren. Zelf ben ik enorm gedreven en enthousiast om dit vak te kunnen uitoefenen en wil dan ook het beste voor de cliënten.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan met het werken in een eerstelijnspraktijk waarbij ik voornamelijk kinderen heb behandeld. Daarnaast werk ik bij Kentalis op verschillende kinderbehandelgroepen als ondersteunend logopedist voor kinderen met TOS en/of gehoorproblemen. Verder heb ik stage gelopen in een revalidatiecentrum waar ik volwassenen heb mogen behandelen.

Ik ben enorm geïnteresseerd om je te ontmoeten en te helpen waar ik kan. Met een glimlach op mijn gezicht doe ik dat maar al te graag.

 

Contact opnemen met Anne?

MAIL ME anne@tinyeye.eu

Student logopedie? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE