Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Beyza Yildiztepe.

In 2019 was ik gestart aan de opleiding logopedie aan de Hogeschool Rotterdam. Momenteel zit ik in mijn derde jaar en loop ik stage in een praktijk waar ik voornamelijk taal- en spraakproblematiek behandel. Ook heb ik OMFT- en stembehandelingen mogen observeren, Ik vond dit ontzettend interessant!

Toen ik jong was, mocht ik mee naar de logopedische behandelingen van mijn broer, hij werd behandeld omdat hij stotterde. Ik vond het fascinerend hoe logopedische therapie ervoor heeft gezorgd dat hij nauwelijks meer stotterde. Ook vond ik mooi om te zien hoeveel impact dit heeft op het zelfvertrouwen van een kind. Na dit gezien te hebben had ik besloten om ook logopedist te worden.

Zelf ben ik meertalig opgevoed, de talen die ik beheers zijn Nederlands en Turks. In de toekomst hoop ik mensen te helpen die problemen ervaren in het communiceren met anderen. Want communicatie is een basisbehoefte van de mens, als iemand zich niet kan uiten kan dat ontzettend frustrerend zijn, voor jong en oud.

Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om als logopedie assistent te werken bij TinyEYE. Ik hoop zoveel mogelijk cliënten te kunnen helpen en om meer te leren over het vak!

Contact opnemen met Beyza ?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE