Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Cansel Erdogan.

In september 2020 ben ik gestart met de opleiding Logopedie bij Hogeschool Rotterdam.

Toen ik klein was, wist ik meteen wat ik later wilde worden, namelijk juffrouw. Mijn doelgroep is vooral gericht op kinderen. Zo heb ik op het Albeda College onderwijsassistent afgerond en merkte dat ik het leuker vond om kinderen individueel te helpen. Tijdens mijn stageperiodes in groep 2,3 en 5 merkte ik dat er veel kinderen waren die een taalachterstand hadden. Als onderwijsassistente hielp ik deze kinderen met hun huiswerk en leerwerk. Ik vind het leuk om met kinderen te communiceren en verder hield ik rekening met de belevingswereld van de kinderen. Zo koos ik altijd een activiteit uit die passend was door de doelgroep.

Op het internet zocht ik een opleiding waarbij ik individueel kinderen kan begeleiden. Al snel kwam ik bij de opleiding logopedie terecht. In het eerste leerjaar merkte ik al gauw dat mijn interesses lagen op het gebied van spraak en taal. Op de kinderdagverblijf en BSO ‘De Groene Tuinen’ komen er kinderen langs met taal- en spraakproblemen. Ik vind het interessant hoe de kinderen een bepaalde klank wel en niet kunnen uitspreken. Ook vind ik het interessant om te zien dat elk kind zich anders ontwikkelt.

Met de telelogopedie wil ik samen met mijn collega’s ervoor zorgen dat de kinderen geen achterstand meer hebben vergeleken met de leeftijdsgenootjes.
Samen met mijn cliënten en collega’s kijk ik ernaar uit om 2022 het beste jaar van te maken!

Contact opnemen met Cansel ?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE