Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Oumaima Faouzi.

Ik ben 21 jaar oud en ben van Marokkaans Nederlandse afkomst. Ik ben zelf tweetalig opgevoed en heb altijd al een grote interesse gehad in de taal! Dit heeft mij uiteindelijk geleid naar de opleiding Logopedie.

Ik zit momenteel in mijn 3e jaar aan de HAN (hogeschool van Arnhem en Nijmegen), en wil heel graag mijn kennis kunnen verwerken in de behandeling. Van jongs af aan heb ik altijd al met kinderen willen werken en door mijn opleiding kan ik dit heel mooi combineren met het hulp bieden in achterstanden op taal-spraakgebied. Ik ben heel enthousiast en gedreven om te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de communicatievaardigheden van kinderen, aangezien dit een basisbehoefte is en er zoveel meer bij komt kijken! Spraak en taal is namelijk niet alleen communicatie maar ook bijvoorbeeld het uiten van je emoties, of je grenzen kunnen aangeven.

Daarom ben ik heel blij dat ik als logopedie-assistent bij Tinyeye aan kan sluiten! Ik ben zeer verheugd en gemotiveerd om nog veel meer te kunnen bieden aan het verbeteren van de communicatie, en nog meer ervaring op te doen om mij vol energie te kunnen toewijden aan elke client! Ik ben heel enthousiast om deze uitdaging aan te gaan samen met de cliënten!

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE