Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Suheyda Yılmaz!

In 2022 ben ik begonnen met de opleiding logopedie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik ben geboren en getogen in Harderwijk. Ik ben van Turks komaf en ik ben meertalig opgevoed. De talen die ik vloeiend spreek zijn Nederlands en Turks.

Hiervoor heb ik de opleiding tandartsassistente gevolgd. In 2021 studeerde ik af als tandartsassistente en heb een jaar lang gewerkt als tandartsassistente. Door mijn werkervaring als tandartsassistente heb ik veel kennis en kunde over het hoofdhalsgebied. Wat ik erg leuk vind is dat de voorkennis die ik heb toepasselijk is op het logopedische gebied van afwijkende mondgewoontes. Het beroep als tandartsassistente vind ik erg leuk, maar ik merkte dat ik meer zorg met mensen een op een wilde. Logopedie sprak mij toen meteen aan! Wat mij vooral aansprak was de verschillende doelgroepen, het contact met mensen en hoe de zorg van een logopedist het leven van een cliënt kan verbeteren.

Door als logopedie-assistente werkzaam te zijn bij TinyEYE kan ik meer ervaring opdoen in het werkveld. Ik ben dankbaar dat ik naast mijn studie veder kan ontwikkelen als toekomstige logopedist! Ik ben behulpzaam, geduldig, betrokken en creatief. Deze competenties gebruik ik graag tijdens de behandelingen.

Contact opnemen met Suheyda?

Student logopedie? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE