Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Onze logopedisten bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Ontdek logopedie in Amersfoort met TinyEYE

Zoek je logopedische hulp in Amersfoort zonder lang te wachten op een afspraak? Bij TinyEYE ben je direct aan het juiste adres voor professionele online logopedie. Hier hoef je niet op een wachtlijst te staan en in veel gevallen vergoedt je zorgverzekeraar ook onze online diensten. Start meteen met de behandeling van spraak- en taalproblemen voor jou of je kind!

Geen wachttijden voor logopedie in Amersfoort bij TinyEYE

TinyEYE staat bekend om haar efficiënte logopedische diensten zonder wachtlijsten. Dit betekent dat je niet maanden hoeft te wachten om te beginnen. We bieden directe ondersteuning voor zowel kinderen als volwassenen in Amersfoort, zodat je snel kunt profiteren van logopedie.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Amersfoort

Logopedie voor zowel kinderen als volwassenen in Amersfoort

Logopedie voor kinderen

In Amsersfoort helpt TinyEYE kinderen met spraak- en taaluitdagingen door middel van speelse en leeftijdsgerichte activiteiten. We focussen op het verbeteren van spraakduidelijkheid, taalontwikkeling, het overwinnen van stotteren en ondersteuning bij leergerelateerde taalproblemen.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen richten we ons op het herstellen en verbeteren van communicatievaardigheden die kunnen zijn aangetast door oorzaken als neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies. Onze aanpak omvat revalidatie na hersenletsel, therapie voor stemstoornissen en hulp bij spraak- en taalproblemen veroorzaakt door degeneratieve aandoeningen.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

In Amersfoort behandelt TinyEYE spraakstoornissen zoals articulatieproblemen, fonologische stoornissen en apraxie, waarbij we ons richten op de behoeften van elke cliënt.

Taalstoornissen

We helpen bij expressieve en receptieve taalstoornissen en afasie, vaak veroorzaakt door hersenletsel, om het gebruik en begrip van taal te verbeteren.

Stemstoornissen

Onze therapieën richten zich op het aanpakken van stemproblemen zoals heesheid, stembandknobbeltjes en dysfonie, om de stemkwaliteit van onze cliënten in Amsersfoort te herstellen.

Slikstoornissen

Bij slikstoornissen biedt TinyEYE therapieën aan om het slikproces te vergemakkelijken, waarbij de veiligheid en comfort van het eten en drinken wordt verbeterd, waardoor het risico op verstikking of aspiratie wordt verminderd.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor je klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE