Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Appingedam bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE logopedie in Appingedam?

In het pittoreske Appingedam biedt TinyEYE toegankelijke logopedie zonder de noodzaak voor een wachtlijst. Ongeacht of het voor jou of je kind is, onze online logopediesessies kunnen direct beginnen en worden in veel gevallen vergoed door jouw zorgverzekeraar. TinyEYE staat voor efficiënte en doeltreffende ondersteuning bij communicatie, juist wanneer het het hardst nodig is.

Onmiddellijke start met logopedie in Appingedam

Een groot voordeel van kiezen voor TinyEYE is dat je niet wekenlang hoeft te wachten om te starten. Begin direct met het aanpakken van spraak- en taalproblemen. Dit is bijzonder voordelig voor schoolgaande kinderen in Appingedam, die meteen kunnen profiteren van de voordelen van logopedie.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Appingedam

Logopedische zorg voor alle leeftijdsgroepen

Logopedie voor kinderen in Appingedam

Bij ons ligt de focus op een speelse en aantrekkelijke methode om kinderen te helpen hun spraak- en taalvaardigheden te verbeteren. We gebruiken materialen en activiteiten die geschikt zijn voor verschillende leeftijden om:

  • De duidelijkheid van spraak te verbeteren.
  • Taalvaardigheden te ontwikkelen.
  • Stotteren te overwinnen.
  • Ondersteuning te bieden bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

Behandeling van veelvoorkomende aandoeningen in logopedie

Spraakstoornissen

Wij behandelen spraakstoornissen zoals articulatiestoornissen en fonologische stoornissen, waarbij moeilijkheden met de spraakklanken centraal staan. Ook apraxie, een complexe spraakstoornis gekenmerkt door problemen met de spraakcoördinatie, wordt effectief behandeld.

Taalstoornissen

Onze behandelingen richten zich ook op taalstoornissen. Deze variëren van expressieve stoornissen, waarbij iemand moeite heeft met het verwoorden van gedachten, tot receptieve stoornissen die de taalbegrip hinderen. Ook behandelen we afasie, een specifieke taalstoornis veroorzaakt door hersenletsel.

Stemstoornissen

Bij TinyEYE bieden we therapie voor stemstoornissen, zoals heesheid en stembandknobbeltjes, aan om de normale stemkwaliteit te herstellen. Dysfonie, een aandoening die de stemtoon en -kwaliteit beïnvloedt, valt ook onder onze expertise.

Slikstoornissen (Dysfagie)

We bieden tevens behandeling voor slikstoornissen, beter bekend als dysfagie, waarbij we focussen op aanpassingen in de voeding en sliktechnieken om het slikken veiliger en comfortabeler te maken, waardoor het risico op verstikking wordt verminderd.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE