Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

Wij bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE?

Kiezen voor TinyEYE betekent kiezen voor snelle, effectieve ondersteuning bij spraak- en taalproblemen. Onze online logopediediensten in Delft staan klaar om je zonder wachttijd te helpen. Of het nu voor jezelf is of voor je kind, onze therapieën worden mogelijk gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering. Start vandaag nog en ervaar hoe onze gepersonaliseerde aanpak je communicatievaardigheden kan transformeren.

Logopedie in Delft zonder wachtrij

Het unieke aan TinyEYE is onze belofte van logopedie zonder wachttijden. Dit betekent dat je direct kunt beginnen met het aanpakken van spraak- en taalproblemen, zonder de frustratie van lange wachtlijsten. Onze online diensten zijn speciaal ontworpen om zowel kinderen als volwassenen in Delft te ondersteunen. Met TinyEYE kun je rekenen op een snelle start en effectieve resultaten, zodat je of je kind niet onnodig hoeft te wachten op verbetering.

Begin vandaag nog met effectieve logopedie in Delft

Logopedie voor kinderen in Delft

Speciaal voor kinderen

TinyEYE maakt leren leuk voor kinderen in Delft. Onze therapieën zijn ontworpen om kinderen op een speelse manier te betrekken, met gebruik van materialen en activiteiten die aansluiten bij hun leeftijd. We helpen bij het verbeteren van de spraakduidelijkheid, taalontwikkeling, het overwinnen van stotteren en bieden ondersteuning bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

En voor volwassenen

Volwassenen in Delft kunnen bij TinyEYE terecht voor het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden. Of het nu gaat om uitdagingen veroorzaakt door neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies, onze benadering is gericht op:

  • Revalidatie na neurologische schade zoals een beroerte.
  • Behandeling van stemstoornissen.
  • Ondersteuning bij spraak- en taalproblemen door degeneratieve aandoeningen.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

Bij TinyEYE richten we ons op een breed scala aan spraakstoornissen, van articulatiemoeilijkheden tot complexe aandoeningen zoals apraxie, waarbij de coördinatie van spraakbewegingen een uitdaging is.

Taalstoornissen

Onze expertise omvat ook hulp bij taalstoornissen, variërend van expressieve en receptieve problemen tot afasie, veroorzaakt door hersenletsel, wat de taalverwerking beïnvloedt.

Stemstoornissen

Problemen met de stem, zoals heesheid of stembandknobbeltjes, kunnen diep ingrijpen in iemands leven. TinyEYE biedt therapieën aan die gericht zijn op het verbeteren van de stemkwaliteit en het verminderen van ongemak.

Slikstoornissen

Slikproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben. Bij TinyEYE werken we aan het veiliger en comfortabeler maken van eten en drinken door middel van aangepaste voeding en technieken, waardoor het risico op verstikking of aspiratie vermindert.

TinyEYE logopedie waar je ook bent

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE