Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Delfzijl bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Ontdek TinyEYE logopedie in Delfzijl

Ben je op zoek naar logopedische zorg in Delfzijl? Bij TinyEYE bieden we direct toegankelijke logopedische diensten voor zowel kinderen als volwassenen. Met een breed scala aan online en persoonlijke therapieën, die vaak vergoed worden door je zorgverzekering, maken we het starten van logopedie zo eenvoudig en zorgeloos mogelijk.

Start direct zonder wachtlijsten bij TinyEYE

Een van de grootste voordelen van TinyEYE in Delfzijl is ons beleid van geen wachttijden. Zodra je merkt dat jij of je kind logopedische hulp nodig heeft, kun je onmiddellijk beginnen. Onze aanpak garandeert een snelle start van de therapie, wat cruciaal is voor effectieve resultaten.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Delfzijl

Op maat gemaakte logopedie voor elke leeftijd

Logopedie voor kinderen in Delfzijl

Bij TinyEYE in Delfzijl passen we onze therapieën aan op de specifieke behoeften van elke cliënt. Kinderen genieten van een speelse, interactieve benadering om ze te motiveren en hun leerervaring leuk te maken. Dit omvat:

 • Verbeteren van de uitspraak.
 • Ontwikkelen van taalbegrip en expressie.
 • Aanpakken van stotterproblemen.
 • Ondersteuning bij specifieke onderwijsgerelateerde taaluitdagingen.

Logopedie voor volwassenen

Volwassenen krijgen gespecialiseerde zorg gericht op het herwinnen van communicatievaardigheden na medische incidenten zoals beroertes, of het aanpakken van aandoeningen zoals stemstoornissen en gehoorverlies. We bieden:

 • Therapeutische programma’s voor neurologische herstel.
 • Behandelingen voor diverse stemproblemen.
 • Ondersteuning bij progressieve taalstoornissen zoals afasie.

Expert in spraak- en taalstoornissen

Behandeling van veelvoorkomende spraak- en taalstoornissen in Delfzijl

Bij TinyEYE Delfzijl behandelen we een breed scala aan spraak- en taalstoornissen. Dit omvat:

 • Articulatiestoornissen: hulp bij de juiste vorming van klanken.
 • Fonologische stoornissen: strategieën om geluidspatronen te begrijpen en correct te gebruiken.
 • Spraakapraxie: ondersteuning bij het coördineren van de spieren voor spraak.

Start vandaag nog met logopedie bij TinyEYE in Delfzijl

We zijn ook gespecialiseerd in taalstoornissen, inclusief:

 • Expressieve en receptieve taalproblemen.
 • Afasie, die ontstaat door hersenletsel en invloed heeft op taalbegrip en -productie.

Onze logopedisten zijn ervaren in het behandelen van stemstoornissen, zoals heesheid, stembandknobbeltjes, en dysfonie, waardoor we de kwaliteit van je stem kunnen verbeteren. Daarnaast bieden we therapieën voor slikstoornissen, waarbij we technieken aanleren om veilig te slikken en te eten, wat het risico op complicaties zoals verstikking vermindert.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE