Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

Wij bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE?

Zoek je naar een effectieve oplossing voor communicatieproblemen zoals spraak- en taalstoornissen? TinyEYE biedt in Dordrecht logopedische therapieën aan zonder dat je te maken krijgt met lange wachtlijsten. Zowel jij als je kind kunnen direct beginnen met de behandeling, die in veel gevallen ook nog eens wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Ontdek de voordelen van onze toegankelijke online logopedie.

Logopedie in Dordrecht zonder wachtrij

Het unieke voordeel van TinyEYE? Wij hanteren geen wachtlijsten voor onze logopediediensten. Dit betekent dat je onmiddellijk kunt beginnen met het aanpakken van spraak- en taalproblemen, zonder de frustratie van lange wachttijden. Dit is vooral voordelig voor schoolgaande kinderen in Dordrecht, die zo zonder vertraging kunnen profiteren van logopedie en hun communicatieve vaardigheden kunnen verbeteren.

Begin vandaag nog met effectieve logopedie in Dordrecht

Logopedie voor elke leeftijd in Dordrecht

Logopedie voor kinderen bij TinyEYE

Kinderen in Dordrecht kunnen te maken krijgen met diverse uitdagingen op het gebied van spraak en taal. Bij TinyEYE maken we het leren leuk en betrekken we kinderen actief bij de therapie met behulp van leeftijdsgebonden materialen en activiteiten. Onze focus ligt op het verbeteren van de spraakduidelijkheid, taalontwikkeling, het overwinnen van stotteren, en ondersteuning bieden bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

En voor volwassenen

Voor volwassenen in Dordrecht richten we ons op het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door uiteenlopende oorzaken, zoals neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies. Onze benadering omvat revalidatie na een beroerte of hersenletsel, therapie voor stemstoornissen, en ondersteuning bij spraak- en taalproblemen als gevolg van degeneratieve aandoeningen.

Behandeling van veelvoorkomende aandoeningen bij TinyEYE

Spraakstoornissen

Spraakstoornissen kunnen variëren van problemen met het produceren van spraakklanken, zoals articulatiestoornissen en fonologische stoornissen, tot apraxie, waarbij de coördinatie van spraakbewegingen een uitdaging is. TinyEYE biedt gespecialiseerde zorg om deze uitdagingen effectief aan te pakken.

Taalstoornissen

Taalstoornissen, waaronder expressieve en receptieve stoornissen, evenals afasie veroorzaakt door hersenletsel, beïnvloeden het vermogen om taal te gebruiken en te begrijpen. Onze therapieën zijn ontworpen om deze complexe problemen te overwinnen, met een persoonlijke aanpak die is afgestemd op de behoeften van elke cliënt.

Stemstoornissen

Problemen die de stem beïnvloeden, zoals heesheid, stembandknobbeltjes, en dysfonie, kunnen een grote impact hebben op de dagelijkse communicatie. TinyEYE biedt therapieën aan die gericht zijn op het verbeteren van de stemkwaliteit en het oplossen van stemproblemen.

Slikstoornissen

Slikstoornissen of dysfagie omvatten moeilijkheden met slikken en kauwen, wat kan leiden tot een verhoogd risico op verstikking of aspiratie. TinyEYE biedt strategieën en aanpassingen in de voeding om het eten en drinken veiliger en comfortabeler te maken voor mensen met slikstoornissen.

TinyEYE logopedie waar je ook bent

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE