Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

TinyEYE logopedisten in Gouda bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Ontdek TinyEYE: Jouw logopedist in Gouda

Zoek je naar een effectieve oplossing voor communicatieproblemen zoals spraak- en taaluitdagingen? TinyEYE biedt geavanceerde logopedische zorg, en dat zonder de frustratie van lange wachtlijsten. Of het nu voor jou is of voor je kind, bij TinyEYE kun je direct beginnen met de behandeling. En het mooie is dat onze online therapie in veel gevallen vergoed wordt door je zorgverzekering, waardoor toegang tot zorg niet alleen snel maar ook betaalbaar is.

Direct starten met logopedie in Gouda, zonder wachttijd

Het unieke voordeel van kiezen voor TinyEYE? Wij bieden directe toegang tot logopedie, zonder dat je weken of maanden op een wachtlijst staat. Dit betekent dat je of je kind meteen kan beginnen met het aanpakken van spraak- en taalproblemen. Dit is vooral voordelig voor schoolgaande kinderen, die zonder vertraging kunnen genieten van de voordelen van onze logopedische zorg.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Gouda

Logopedie voor alle leeftijden in Gouda

Logopedie voor kinderen in Gouda

Kinderen kunnen te maken krijgen met diverse spraak- en taaluitdagingen. Bij TinyEYE benaderen we deze met spel en plezier, gebruikmakend van materialen en activiteiten die aansluiten bij hun leeftijd. Onze focus ligt op het verbeteren van de spraakduidelijkheid, taalontwikkeling, het overwinnen van stotteren en ondersteuning bieden bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen richten we ons op het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door uiteenlopende oorzaken, zoals neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies. Onze benadering omvat revalidatie na een beroerte of hersenletsel, therapie voor stemstoornissen en ondersteuning bij spraak- en taalproblemen veroorzaakt door degeneratieve aandoeningen.

Behandeling van veelvoorkomende aandoeningen bij TinyEYE

Spraakstoornissen

Spraakstoornissen omvatten een breed scala aan uitdagingen met het produceren van spraakklanken, zoals articulatiestoornissen, fonologische stoornissen, en apraxie. Deze problemen kunnen het moeilijk maken om geluiden correct te vormen of te gebruiken, wat essentieel is voor duidelijke communicatie.

Taalstoornissen

Taalstoornissen betreffen de moeilijkheden met het gebruiken en begrijpen van taal. Dit kan variëren van expressieve stoornissen, waarbij het uitdrukken van gedachten een uitdaging is, tot receptieve stoornissen, die het begrijpen van anderen bemoeilijken. Afasie, veroorzaakt door hersenletsel, is een specifieke taalstoornis die de taalverwerking beïnvloedt.

Stemstoornissen

Stemstoornissen beïnvloeden de stem, zoals heesheid of stembandknobbeltjes, die de kwaliteit van de stem kunnen aantasten. Dysfonie omvat problemen met de stemtoon, volume of kwaliteit.

Slikstoornissen (Dysfagie)

Slikstoornissen, bekend als dysfagie, omvatten een reeks moeilijkheden met het slikmechanisme. Deze problemen kunnen variëren van moeite met het inslikken tot complicaties bij het kauwen. Personen die worstelen met slikstoornissen lopen een groter risico op verslikking of aspiratie, het per ongeluk inhaleren van voedsel of vloeistof in de ademhalingswegen. Vaak is aanpassing van de technieken voor eten en slikken noodzakelijk om de consumptie van voedsel en dranken veiliger en comfortabeler te maken.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE