Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Wij bieden logopedie voor:

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Scholen en instituten

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Waarom kiezen voor TinyEYE?

Bij de behandeling van communicatieproblemen zoals spraak- en taalproblemen, is logopedie een betrouwbare en doeltreffende therapie. Bij TinyEYE bieden we deze therapie aan zonder dat je op een wachtlijst komt te staan. Wanneer jij of je kind wil starten met logopedie, kan dat dus direct en in veel gevallen wordt de online therapie ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar. Dit maakt het voor inwoners van Heerenveen en omgeving gemakkelijker om snel de hulp te krijgen die ze nodig hebben.

Logopedie zonder wachtrij

Het grootste voordeel van logopedie bij TinyEYE? Je kunt bij ons terecht voor logopedie zonder wachtlijst! Dat betekent dat je niet meer weken- of zelfs maandenlang hoeft te wachten tot je aan de beurt bent, maar direct aan de slag gaat met het verhelpen van de spraak- en taalproblemen van je kind of jezelf. Dit geldt ook voor schoolgaande kinderen in Heerenveen, zodat zij gelijk kunnen profiteren van de voordelen van logopedie zonder op een wachtlijst te hoeven staan.

Bij TinyEYE logopedie in Heerenveen staan we klaar om je te helpen met al je spraak- en taalproblemen zonder dat je hoeft te wachten. Onze deskundige logopedisten zijn toegewijd aan het verbeteren van je communicatievaardigheden, ongeacht je leeftijd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen in jouw logopedische behoeften.

Begin vandaag nog met effectieve logopedie in Heereveen

Logopedie voor kinderen en volwassenen

Bij TinyEYE begrijpen we dat zowel kinderen als volwassenen baat kunnen hebben bij logopedie. Onze therapieën zijn op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van elke leeftijdsgroep te voldoen.

Logopedie voor kinderen in Heerenveen

Kinderen kunnen diverse uitdagingen ervaren op het gebied van spraak en taal. Onze therapieën zijn spelenderwijs ontworpen om kinderen te motiveren en betrekken, waarbij we gebruikmaken van leeftijdsgebonden materialen en activiteiten. We richten ons op:

  • Verbetering van de duidelijkheid van spraak.
  • Ontwikkeling van taalvaardigheden.
  • Overwinnen van stotteren.
  • Ondersteuning bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

Logopedie voor volwassenen in Heerenveen

Voor volwassenen focussen we op het herwinnen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door verschillende oorzaken, zoals neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies. Onze aanpak omvat:

  • Revalidatie na een beroerte of hersenletsel.
  • Therapie voor stemstoornissen.
  • Ondersteuning bij spraak- en taalproblemen als gevolg van degeneratieve aandoeningen.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Bij TinyEYE behandelen we een breed scala aan spraak-, taal- en slikstoornissen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende aandoeningen die we behandelen:

Spraakstoornissen

Spraakstoornissen omvatten verschillende problemen die iemand kan ondervinden bij het produceren van spraakklanken. Dit omvat articulatiestoornissen, waarbij iemand moeite heeft met het correct vormen van geluiden. Fonologische stoornissen zijn een ander type spraakstoornis, waarbij iemand moeite heeft met het begrijpen en gebruiken van geluidspatronen, een fundamenteel aspect van taal. Apraxie is ook een spraakstoornis, die wordt gekenmerkt door moeilijkheden met het coördineren van de bewegingen die nodig zijn voor spraak.

Stemstoornissen

Stemstoornissen zijn problemen die de stem beïnvloeden, zoals heesheid, wat vaak een rauw of schor geluid van de stem inhoudt. Stembandknobbeltjes zijn kleine, vaak pijnlijke bultjes op de stembanden die de stemkwaliteit kunnen beïnvloeden. Dysfonie is een overkoepelende term voor problemen met de stemtoon, het volume of de kwaliteit van de stem.

Slikstoornissen (Dysfagie)

Slikstoornissen, ook bekend als dysfagie, zijn problemen die optreden tijdens het slikken. Dit kan moeilijkheden omvatten met het slikken en kauwen van voedsel. Mensen met slikstoornissen lopen een verhoogd risico op verstikking of aspiratie, waarbij voedsel of vloeistoffen in de luchtwegen terechtkomen. Vaak zijn aanpassingen in de voeding en sliktechnieken nodig om het eten en drinken veiliger en comfortabeler te maken.

TinyEYE logopedie waar je ook bent

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE