Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

TinyEYE logopedisten in Hillegom bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Ontdek de voordelen van TinyEYE in Hillegom

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om communicatieproblemen zoals spraak- en taalstoornissen aan te pakken, dan is TinyEYE de oplossing zonder dat je lang hoeft te wachten. Wij bieden direct toegankelijke logopedische zorg in Hillegom, waarbij je vaak geen last hebt van wachtlijsten. Of het nu voor jou is of voor je kind, onze online therapieën starten snel en worden in veel gevallen vergoed door de zorgverzekering.

Directe logopedie in Hillegom zonder wachttijd

Het unieke aan TinyEYE is dat wij geen wachttijden kennen. Dit betekent dat je direct kunt beginnen met het aanpakken van spraak- en taalproblemen, zonder de frustratie van lange wachtlijsten. Dit is vooral voordelig voor schoolgaande kinderen in Hillegom, die zo zonder vertraging kunnen profiteren van onze logopedische ondersteuning.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Hillegom

Logopedie voor kinderen en volwassenen

Logopedie voor kinderen

In Hillegom richten we ons op het spelenderwijs verbeteren van de communicatievaardigheden van kinderen. Onze therapieën zijn ontworpen om kinderen te motiveren met activiteiten die aansluiten bij hun leeftijd. We helpen bij:

  • Het verbeteren van de uitspraak.
  • Het ontwikkelen van taalvaardigheden.
  • Het aanpakken van stotteren.
  • Ondersteuning bij leerproblemen die samenhangen met taal.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen in Hillegom bieden we therapieën aan die gericht zijn op het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden. Dit kan nodig zijn na neurologische schade, stemproblemen of gehoorverlies. Onze behandelingen omvatten:

  • Herstel van communicatievaardigheden na een beroerte.
  • Therapie voor stemstoornissen.
  • Hulp bij spraak- en taalproblemen door degeneratieve ziekten.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

Wij behandelen een breed scala aan spraakstoornissen, waaronder articulatiestoornissen, fonologische stoornissen, en apraxie. Deze stoornissen kunnen het moeilijk maken om spraakklanken correct te vormen of te gebruiken.

Taalstoornissen

Onze aanpak bij taalstoornissen richt zich op zowel expressieve als receptieve problemen, evenals afasie na hersenletsel. Wij helpen bij het verbeteren van het gebruik en begrip van taal.

Stemstoornissen

Problemen met de stem, zoals heesheid, stembandknobbeltjes, en dysfonie, kunnen de kwaliteit van de stem beïnvloeden. Wij bieden therapieën aan om deze stemproblemen aan te pakken.

Slikstoornissen (Dysfagie)

Slikproblemen kunnen het eten en drinken bemoeilijken en leiden tot gezondheidsrisico’s zoals verstikking. Onze behandelingen zijn gericht op het veiliger en comfortabeler maken van het slikproces.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor je klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE