Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Hoogkerk bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE logopedie in Hoogkerk?

In de omgeving van Hoogkerk, biedt TinyEYE logopedie aan die direct beschikbaar is, zonder wachtlijst. Of het nu voor jezelf is of voor je kind, onze online logopediesessies starten snel en worden vaak vergoed door je zorgverzekeraar. Bij TinyEYE geloven we in efficiënte en effectieve communicatieondersteuning, precies wanneer het nodig is.

Directe toegang tot logopedie in Hoogkerk

Het unieke van TinyEYE is dat je geen weken of maanden hoeft te wachten om te beginnen. Je kunt direct starten met het aanpakken van spraak- en taalproblemen. Dit is vooral voordelig voor schoolgaande kinderen in Hoogkerk, die zonder vertraging kunnen genieten van de voordelen van logopedie.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Hoogkerk

Logopedische zorg voor alle leeftijden

Kinderlogopedie in Hoogkerk

Bij TinyEYE richten we ons op een speelse en boeiende benadering om kinderen te helpen hun spraak- en taalvaardigheden te verbeteren. We gebruiken leeftijdsgebonden materialen en activiteiten om:

  • De duidelijkheid van spraak te verbeteren.
  • Taalvaardigheden te ontwikkelen.
  • Het overwinnen van stotteren.
  • Ondersteuning te bieden bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

Logopedie voor volwassenen

Volwassenen in Hoogkerk kunnen bij TinyEYE terecht voor ondersteuning bij het herwinnen of verbeteren van communicatievaardigheden. Onze therapieën zijn geschikt voor:

  • Revalidatie na een beroerte of hersenletsel.
  • Behandeling van stemstoornissen.
  • Hulp bij spraak- en taalproblemen veroorzaakt door degeneratieve aandoeningen.

Behandeling van veelvoorkomende aandoeningen in logopedie

Spraakstoornissen

Spraakstoornissen, zoals articulatiestoornissen en fonologische stoornissen, vormen een kerngebied van onze behandelingen. Apraxie, een stoornis waarbij de coördinatie van spraakbewegingen is aangetast, wordt eveneens effectief aangepakt door onze specialisten.

Taalstoornissen

Wij behandelen ook taalstoornissen, die variëren van expressieve stoornissen, waarbij men moeite heeft met het uiten van gedachten, tot receptieve stoornissen die het begrijpen van taal belemmeren. Afasie, veroorzaakt door hersenletsel, is een specifieke focus binnen onze behandelingen.

Stemstoornissen

Bij stemstoornissen, zoals heesheid en stembandknobbeltjes, bieden we therapieën die gericht zijn op het herstellen van de normale stemkwaliteit. Dysfonie, waarbij de stemtoon en -kwaliteit zijn aangetast, wordt ook behandeld met onze gespecialiseerde zorg.

Slikstoornissen (Dysfagie)

TinyEYE biedt ook behandeling voor slikstoornissen, beter bekend als dysfagie, waarbij problemen met slikken en kauwen centraal staan. Onze aanpak richt zich op aanpassingen in dieet en sliktechnieken om het risico op verstikking te verminderen en het comfort te verhogen.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE