Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Leek bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE logopedie in Leek?

In Leek biedt TinyEYE toegankelijke logopedie aan zonder wachttijden. Zowel jij als je kind kunnen onmiddellijk starten met onze online logopediesessies, die in veel gevallen ook nog eens vergoed worden door je zorgverzekeraar. Bij TinyEYE zetten we ons in voor snelle en effectieve communicatiehulp, precies op het moment dat het nodig is.

Begin direct met logopedie in Leek

Het voordeel van kiezen voor TinyEYE is dat je niet lang hoeft te wachten om te starten met de behandeling. Zodra je besluit om aan de slag te gaan, kun je meteen beginnen met het aanpakken van spraak- en taalproblemen. Dit is ideaal voor schoolgaande kinderen in Leek, die zonder vertraging kunnen starten met logopedie en direct de voordelen ervan kunnen ervaren.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Leek

Logopedische zorg voor alle leeftijdsgroepen

Logopedie voor kinderen in Leek

TinyEYE focust op een interactieve en motiverende benadering om kinderen te helpen hun spraak- en taalvaardigheden te verbeteren. We gebruiken leeftijdsgeschikte materialen en activiteiten om:

  • De duidelijkheid van spraak te verbeteren.
  • Taalvaardigheden te ontwikkelen.
  • Stotteren te overwinnen.
  • Ondersteuning te bieden bij leerproblemen die gerelateerd zijn aan taal.
  • Revalidatie na een beroerte of ander hersenletsel.
  • Behandeling van stemstoornissen.

Behandeling van veelvoorkomende aandoeningen in logopedie

Spraakstoornissen

We behandelen diverse spraakstoornissen, zoals articulatiestoornissen en fonologische stoornissen, die moeilijkheden met spraakklanken omvatten. Ook apraxie, waarbij de coördinatie van de spraakbewegingen is aangetast, wordt effectief behandeld.

Taalstoornissen

Onze behandelingen omvatten ook taalstoornissen, variërend van expressieve stoornissen, waarbij men moeite heeft met het verwoorden van gedachten, tot receptieve stoornissen die het begrijpen van taal bemoeilijken. Afasie, een specifieke taalstoornis veroorzaakt door hersenletsel, wordt ook aangepakt.

Stemstoornissen

TinyEYE biedt therapieën aan voor stemstoornissen, zoals heesheid en stembandknobbeltjes, gericht op het herstellen van een normale stemkwaliteit. Ook behandelen we dysfonie, waarbij de stemtoon en -kwaliteit zijn aangetast.

Slikstoornissen (Dysfagie)

Behandelingen voor slikstoornissen, beter bekend als dysfagie, zijn ook beschikbaar. Deze focus op aanpassingen in dieet en sliktechnieken vermindert het risico op verstikking en maakt eten en drinken veiliger en comfortabeler.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE