Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

TinyEYE logopedisten bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Ontdek TinyEYE: Jouw Logopedist in Leiden

Als je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor communicatieproblemen zoals spraak- en taalstoornissen, dan is TinyEYE de plek waar je moet zijn. In Leiden bieden wij onze gespecialiseerde logopedische diensten aan, zonder dat je te maken krijgt met wachtlijsten. Zowel jij als je kind kunnen direct beginnen met de behandeling, die in veel gevallen volledig vergoed wordt door de zorgverzekering. Profiteer van onze online therapieën en zet vandaag nog de eerste stap naar verbetering.

Directe toegang tot logopedie in Leiden met TinyEYE

Het unieke voordeel van kiezen voor TinyEYE in Leiden is onze belofte van geen wachttijden. Dit betekent dat je niet weken of maanden hoeft te wachten om te beginnen met de behandeling van spraak- en taalproblemen. Deze directe toegang is vooral voordelig voor schoolgaande kinderen, die zonder vertraging kunnen starten met hun logopedische behandeling en zo snel mogelijk de vruchten ervan kunnen plukken.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Leiden

Logopedie voor zowel kinderen als volwassenen in Leiden

Logopedie voor kinderen

In Leiden richten we ons op het spelenderwijs verbeteren van de communicatievaardigheden van kinderen. Onze therapieën zijn ontworpen om kinderen te motiveren en actief te betrekken, met gebruik van materialen en activiteiten die aansluiten bij hun leeftijd. We focussen op het verbeteren van de spraakduidelijkheid, het ontwikkelen van taalvaardigheden, het overwinnen van stotteren, en het bieden van ondersteuning bij leerproblemen die gerelateerd zijn aan taal.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen in Leiden bieden we therapieën aan gericht op het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door uiteenlopende oorzaken, zoals neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies. Onze benadering omvat revalidatie na een beroerte of hersenletsel, therapie voor stemstoornissen, en ondersteuning bij spraak- en taalproblemen als gevolg van degeneratieve aandoeningen.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

In Leiden behandelen we een breed scala aan spraakstoornissen, waaronder articulatiestoornissen, waarbij het moeilijk is om geluiden correct te vormen, en fonologische stoornissen, die betrekking hebben op problemen met het begrijpen en gebruiken van geluidspatronen. Ook bieden we ondersteuning bij apraxie, een stoornis die het coördineren van de bewegingen voor spraak bemoeilijkt.

Taalstoornissen

Onze logopedisten in Leiden zijn gespecialiseerd in het behandelen van taalstoornissen, waaronder expressieve stoornissen, waarbij het uitdrukken van gedachten moeilijk is, en receptieve stoornissen, die problemen met het begrijpen van gesproken taal omvatten. Afasie, veroorzaakt door hersenletsel en leidend tot diverse taalverwerkingsproblemen, valt ook onder onze expertise.

Stemstoornissen

Stemstoornissen, zoals heesheid, stembandknobbeltjes, en dysfonie, worden eveneens behandeld in onze praktijk in Leiden. Deze aandoeningen, die de stemkwaliteit beïnvloeden, kunnen effectief worden aangepakt met onze gespecialiseerde therapieën.

Slikstoornissen

Slikstoornissen of dysfagie, die het slikken en kauwen van voedsel bemoeilijken, worden zorgvuldig behandeld bij TinyEYE in Leiden. Ons team helpt bij het aanpassen van voeding en sliktechnieken om eten en drinken veiliger en comfortabeler te maken, waardoor het risico op verstikking of aspiratie vermindert.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor je klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE