Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Nieuwegein bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE logopedie in Nieuwegein?

Als je op zoek bent naar betrouwbare en effectieve logopedische zorg, biedt TinyEYE een unieke benadering in Nieuwegein. Bij ons heb je het voordeel dat er geen wachtlijsten zijn, waardoor je of jouw kind onmiddellijk kan beginnen met de behandeling. Of het nu gaat om spraak-, taal- of communicatieproblemen, onze online therapieën zijn vaak ook nog vergoed door je zorgverzekeraar!

Logopedist zonder wachtrij

Een groot voordeel van TinyEYE is dat je zonder vertraging kan beginnen. Lang wachten is verleden tijd, want je kunt direct aan de slag met het aanpakken van spraak- en taalproblemen. Dit is vooral gunstig voor schoolgaande kinderen in Nieuwegein, die zonder wachttijd kunnen starten en snel de voordelen van onze logopedische zorg kunnen ervaren.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Nieuwegein

Logopedie voor elke leeftijd

Onze logopedie is er voor zowel kinderen als volwassenen in Nieuwegein. Voor kinderen maken we het leren leuk en interactief met activiteiten die aansluiten op hun belevingswereld. We richten ons op het verbeteren van de spraakduidelijkheid, het ontwikkelen van taalvaardigheden, het overwinnen van stotteren en het bieden van ondersteuning bij leergerelateerde taalproblemen. Volwassenen helpen we met het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden die zijn beïnvloed door neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies.

Behandeling van veelvoorkomende logopedische aandoeningen

We behandelen een breed scala aan spraakstoornissen, zoals articulatiestoornissen waarbij de vorming van geluiden een uitdaging is, en fonologische stoornissen die het gebruik van geluidspatronen bemoeilijken. Ook bieden we hulp bij apraxie, waarbij sprake is van coördinatieproblemen in de spieren die nodig zijn voor spraak. In taalstoornissen ondersteunen we zowel expressieve als receptieve problemen, en werken we aan het herstel van afasie na hersenletsel.

Specifieke zorg voor stem- en slikproblemen

Stemstoornissen, waaronder heesheid en knobbeltjes op de stembanden, worden ook door TinyEYE aangepakt. We werken aan verbetering van de stemkwaliteit, toon en volume. Slikstoornissen, of dysfagie, die risico’s zoals verstikking of aspiratie met zich meebrengen, worden zorgvuldig behandeld met aangepaste sliktechnieken en voedingsadviezen om het slikproces te vergemakkelijken.

De unieke aanpak van TinyEYE in Nieuwegein

In Nieuwegein maakt TinyEYE het verschil door een combinatie van toegankelijke online therapieën en persoonlijke betrokkenheid bij elke cliënt. Of je nu verbetering zoekt in taalvaardigheden of herstel na een medische aandoening, bij ons vind je een op maat gemaakt behandelplan dat direct beschikbaar is zonder wachttijd. Ontdek de voordelen van onze logopedische zorg en start een nieuwe weg naar effectieve communicatie.

Ontdek Nieuwegein en haar logopedische diensten

Nieuwegein, een dynamische stad in de provincie Utrecht, staat bekend om haar innovatieve gemeenschap en uitstekende zorgvoorzieningen. Bij TinyEYE, gevestigd in het hart van deze stad, krijg je toegang tot topkwaliteit logopedische zorg die is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Met onze moderne technieken en een klantgerichte benadering zorgen we ervoor dat elke sessie niet alleen helend maar ook aangenaam is.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE