Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

Wij bieden logopedie voor:

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Scholen en instituten

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Waarom kiezen voor TinyEYE logopedie in Sneek?

Bij de behandeling van communicatieproblemen zoals spraak en taal, is logopedie een betrouwbare en effectieve therapie. TinyEYE biedt deze therapie voor taal- en spraakproblemen aan, maar zonder de lange wachtlijsten. Wil jij of je kind beginnen met logopedie? Dat kan direct, en in veel gevallen wordt onze online therapie vergoed door je zorgverzekeraar.

Logopedie zonder wachtrij

Het grootste voordeel van logopedie bij TinyEYE? Bij ons kun je terecht zonder wachtlijst! Dit betekent dat je niet meer weken- of zelfs maandenlang hoeft te wachten tot je aan de beurt bent. Je kunt meteen beginnen met het verhelpen van de spraak- en taalproblemen van je kind of jezelf. Dit geldt ook voor schoolgaande kinderen, zodat zij direct kunnen profiteren van de voordelen van logopedie zonder wachttijd.

Met de diensten van TinyEYE in Sneek kun je rekenen op professionele en toegankelijke logopedische zorg, zonder de lange wachttijden die je elders misschien tegenkomt. Onze online logopedie maakt het mogelijk om therapie te ontvangen op een tijd en plaats die jou het beste uitkomt, met de kwaliteit en deskundigheid die je van een professionele praktijk mag verwachten. Of je nu woont in het bruisende centrum van Sneek of in de serene omliggende dorpen, TinyEYE is er om je te helpen bij al je spraak- en taalbehoeften.

Begin vandaag nog met effectieve logopedie in Sneek

Logopedie voor kinderen en volwassenen

Logopedie voor kinderen

Kinderen kunnen diverse uitdagingen ervaren op het gebied van spraak en taal. Onze therapieën zijn spelenderwijs ontworpen om kinderen te motiveren en betrekken, waarbij we gebruikmaken van leeftijdsgebonden materialen en activiteiten. We richten ons op:

  • Verbetering van de duidelijkheid van spraak.
  • Ontwikkeling van taalvaardigheden.
  • Overwinnen van stotteren.
  • Ondersteuning bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen focussen we op het herwinnen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door verschillende oorzaken, zoals neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

Spraakstoornissen omvatten verschillende problemen die iemand kan ondervinden bij het produceren van spraakklanken. Dit omvat articulatiestoornissen, fonologische stoornissen en apraxie.

Taalstoornissen

Taalstoornissen betreffen problemen met het gebruik en begrip van taal. Dit kunnen zijn expressieve stoornissen, receptieve stoornissen en afasie.

Stemstoornissen

Stemstoornissen zijn problemen die de stem beïnvloeden, zoals heesheid, wat vaak een rauw of schor geluid van de stem inhoudt. Stembandknobbeltjes zijn kleine, vaak pijnlijke bultjes op de stembanden die de stemkwaliteit kunnen beïnvloeden. Dysfonie is een overkoepelende term voor problemen met de stemtoon, het volume of de kwaliteit van de stem.

Slikstoornissen (Dysfagie)

Slikstoornissen, ook bekend als dysfagie, zijn problemen die optreden tijdens het slikken. Dit kan moeilijkheden omvatten met het slikken en kauwen van voedsel. Mensen met slikstoornissen lopen een verhoogd risico op verstikking of aspiratie, waarbij voedsel of vloeistoffen in de luchtwegen terechtkomen. Vaak zijn aanpassingen in de voeding en sliktechnieken nodig om het eten en drinken veiliger en comfortabeler te maken.

TinyEYE logopedie waar je ook bent

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE