Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Soest bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Kies voor TinyEYE logopedie in Soest

TinyEYE biedt in Soest geavanceerde logopedische zorg voor mensen die moeite hebben met spraak en taal. Onze benadering elimineert wachttijden, waardoor je of je kind direct kan beginnen met de nodige therapie. Dankzij ons online platform zijn veel van onze behandelingen bovendien vergoedbaar door zorgverzekeraars, wat zorg toegankelijker maakt voor iedereen.

Start meteen met logopedie bij TinyEYE in Soest

Het belangrijkste voordeel van TinyEYE in Soest is onze snelle service zonder wachtrijen. Dit betekent dat je onmiddellijk kunt beginnen met de behandeling van spraak- en taalproblemen, wat ideaal is voor zowel kinderen als volwassenen.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Soest

Logopedie voor alle leeftijden

Logopedie voor kinderen in Amsterdam

Kinderen kunnen diverse uitdagingen ervaren op het gebied van spraak en taal. Onze therapieën zijn spelenderwijs ontworpen om kinderen te motiveren en betrekken, waarbij we gebruikmaken van leeftijdsgebonden materialen en activiteiten.

Logopedie voor volwassenen in Amsterdam

Voor volwassenen focussen we op het herwinnen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door verschillende oorzaken, zoals neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies.

Veelvoorkomende spraak- en taalstoornissen behandeld in Soest

In Soest behandelen we bij TinyEYE een breed scala aan spraak- en taalstoornissen. We zijn gespecialiseerd in articulatiestoornissen, waarbij het vormen van geluiden moeilijk kan zijn, en fonologische stoornissen, die de geluidspatronen van de taal betreffen. Ook bieden we ondersteuning bij apraxie, een motorische spraakstoornis.

Op het gebied van taalstoornissen helpen we zowel met expressieve als receptieve problemen, waarbij respectievelijk het uiten en begrijpen van taal betrokken zijn. Afasie, een taalstoornis veroorzaakt door hersenletsel, is ook een belangrijk focuspunt.

We behandelen ook stemstoornissen, waaronder problemen zoals heesheid en stembandknobbeltjes, en slikstoornissen (dysfagie), die slikproblemen omvatten. Deze behandelingen zijn essentieel om de kwaliteit van leven in Soest te verbeteren, met name voor onze oudere cliënten.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE