Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Utrecht bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE logopedie in Utrecht?

Als je zoekt naar een effectieve behandeling voor communicatieproblemen zoals spraak- en taalstoornissen, biedt TinyEYE logopedie in Utrecht een betrouwbare oplossing zonder wachttijden. Zodra jij of je kind behoefte heeft aan logopedische ondersteuning, kun je direct bij ons terecht. Bovendien wordt onze online therapie vaak vergoed door zorgverzekeraars, wat het een toegankelijke optie maakt voor iedereen.

Logopedist zonder wachtrij

Het unieke aan TinyEYE is dat je niet te maken krijgt met lange wachttijden. Je kunt onmiddellijk starten met het aanpakken van spraak- en taalproblemen, of het nu voor jezelf is of voor je kind. Dit is vooral voordelig voor schoolgaande kinderen, die zonder vertraging kunnen beginnen met profiteren van logopedie, waardoor hun communicatieve vaardigheden snel verbeteren.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Utrecht

Logopedie voor kinderen en volwassenen

Logopedie voor kinderen in Amsterdam

Bij TinyEYE in Utrecht helpen we kinderen met diverse uitdagingen in spraak en taal door middel van speelse en leeftijdsgebonden activiteiten. Onze therapieën zijn ontworpen om kinderen op een motiverende manier te betrekken, met als doel:

  • De duidelijkheid van spraak verbeteren.
  • Taalvaardigheden ontwikkelen.
  • Het overwinnen van stotteren.
  • Ondersteuning bieden bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

Logopedie voor volwassenen in Amsterdam

Voor volwassenen ligt de focus op het herwinnen of verbeteren van communicatievaardigheden die beïnvloed kunnen zijn door bijvoorbeeld neurologische aandoeningen, stemproblemen of gehoorverlies. Onze behandelingen omvatten:

  • Revalidatie na een beroerte of hersenletsel.
  • Therapie voor stemstoornissen.
  • Hulp bij spraak- en taalproblemen door degeneratieve aandoeningen.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

Spraakstoornissen bestrijken diverse problemen met het produceren van spraakklanken. Articulatiestoornissen maken het moeilijk om geluiden correct te vormen, terwijl fonologische stoornissen problemen geven met het begrijpen en gebruiken van geluidspatronen. Apraxie, een complexe spraakstoornis, betreft de coördinatie van bewegingen die nodig zijn voor spraak.

Taalstoornissen

Taalstoornissen kunnen zowel het gebruik als het begrip van taal betreffen. Expressieve stoornissen veroorzaken moeite met het uitdrukken van gedachten, en receptieve stoornissen wijzen op problemen met het verstaan van anderen. Afasie, vaak veroorzaakt door hersenletsel, leidt tot diverse problemen met taalverwerking.

Stemstoornissen

Stemstoornissen beïnvloeden de stem, zoals heesheid of een rauw geluid, en kunnen worden veroorzaakt door stembandknobbeltjes of dysfonie, wat problemen met de stemtoon, volume of kwaliteit betreft.

Slikstoornissen (Dysfagie)

Dysfagie, of slikstoornissen, betreffen moeilijkheden met het slikproces. Dit kan risico’s op verstikking of aspiratie met zich meebrengen, waarbij voedsel of vloeistof in de luchtwegen terechtkomt. Vaak zijn aanpassingen in de voeding en sliktechnieken nodig om het eten en drinken veiliger en comfortabeler te maken.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE