Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

TinyEYE logopedisten bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Ontdek TinyEYE: Jouw Logopedist in Valkenburg

Ben je op zoek naar een deskundige oplossing voor spraak- en taaluitdagingen? TinyEYE brengt top-notch logopedische zorg naar Valkenburg, zonder de noodzaak voor lange wachttijden. Of het nu voor jezelf is of voor je kind, onze online therapieën zijn direct beschikbaar en worden vaak vergoed door zorgverzekeraars. TinyEYE staat klaar voor iedereen in Valkenburg die op zoek is naar professionele ondersteuning op het gebied van logopedie.

Geen wachttijden voor Logopedie in Valkenburg met TinyEYE

Het meest onderscheidende voordeel van TinyEYE? Onze logopediediensten zijn onmiddellijk beschikbaar, waardoor je de frustratie van lange wachttijden overslaat. Dit is een groot voordeel voor zowel schoolgaande kinderen als volwassenen in Valkenburg die snel willen beginnen met het verbeteren van hun spraak- en taalvaardigheden. Kies voor TinyEYE en start direct met onze deskundige logopedische zorg, zonder enige vertraging.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Valkenburg

Logopedie voor zowel kinderen als volwassenen in Valkenburg

Logopedie voor kinderen

In Valkenburg richten we ons op het spelenderwijs verbeteren van de communicatievaardigheden van kinderen. Onze therapieën zijn ontworpen om kinderen te motiveren met activiteiten die aansluiten bij hun leeftijd. We helpen bij:

  • Het verbeteren van de uitspraak.
  • Het ontwikkelen van taalvaardigheden.
  • Het aanpakken van stotteren.
  • Ondersteuning bij leerproblemen die samenhangen met taal.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen in Valkenburg bieden we therapieën aan die gericht zijn op het herstellen of verbeteren van communicatievaardigheden. Dit kan nodig zijn na neurologische schade, stemproblemen of gehoorverlies. Onze behandelingen omvatten:
Herstel van communicatievaardigheden na een beroerte.
Therapie voor stemstoornissen.
Hulp bij spraak- en taalproblemen door degeneratieve ziekten.

Veelvoorkomende aandoeningen en behandeling in logopedie

Spraakstoornissen

Van articulatiestoornissen, waarbij het moeilijk is om bepaalde klanken correct te vormen, tot fonologische stoornissen, die het gebruik van geluidspatronen beïnvloeden, en apraxie, waarbij de coördinatie van spraakbewegingen een uitdaging vormt. TinyEYE’s aanpak is gericht op het verbeteren van de spraakproductie en duidelijkheid door middel van gepersonaliseerde therapie.

Taalstoornissen

Deze omvatten expressieve en receptieve stoornissen, evenals afasie, veroorzaakt door hersenletsel, die het vermogen om taal te gebruiken en te begrijpen beïnvloeden. Onze therapieën zijn ontworpen om deze vaardigheden te herstellen en te verbeteren door middel van intensieve, op maat gemaakte behandelplannen.

Gehoorstoornissen

We werken samen met cliënten om communicatiestrategieën te ontwikkelen die helpen bij het omgaan met gehoorverlies, inclusief het gebruik van visuele hulpmiddelen en het trainen van andere zintuigen.

Slikstoornissen (Dysfagie)

Onze behandelingen richten zich op het ontwikkelen van veilige sliktechnieken en voedingsaanpassingen om het risico op verstikking of aspiratie te verminderen.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor je klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE