Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Winschoten bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Waarom kiezen voor TinyEYE logopedie in Winschoten?

Ben je op zoek naar kwalitatieve logopedische zorg in Winschoten zonder lange wachttijden? TinyEYE is jouw vertrouwde partner in de aanpak van taal- en spraakproblemen. Of het nu voor jou is of voor je kind, bij TinyEYE start je direct met een passende therapie. En het mooie is: veel van onze online therapieën worden vergoed door je zorgverzekeraar!

Direct starten met logopedie in Winschoten

Een groot voordeel van TinyEYE is dat je geen last hebt van wachtrijen. Dit betekent dat je niet weken- of maandenlang hoeft te wachten om te beginnen. Je kunt onmiddellijk starten met de behandeling van spraak- en taalproblemen, wat essentieel is voor een effectieve vooruitgang, zowel voor kinderen als volwassenen.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Winschoten

Logopedie voor jong en oud bij TinyEYE

Logopedie voor kinderen in Winschoten

Kinderen in Winschoten kunnen bij TinyEYE terecht voor logopedie die spelenderwijs wordt aangeboden, wat ze helpt te motiveren en actief te betrekken bij hun eigen leerproces. We richten ons op:

  • Verbeteren van spraakduidelijkheid.
  • Ontwikkelen van taalvaardigheden.
  • Overwinnen van stotteren.
  • Ondersteunen bij leerproblemen die samenhangen met taal.

Logopedie voor volwassenen

Voor volwassenen bieden we therapieën die gericht zijn op het herwinnen of verbeteren van communicatievaardigheden, die beïnvloed kunnen zijn door uiteenlopende oorzaken, zoals neurologische aandoeningen of gehoorverlies. Onze aanpak omvat:

  • Revalidatie na een beroerte of hersenletsel.
  • Therapie voor stemstoornissen.
  • Ondersteuning bij spraak- en taalproblemen als gevolg van degeneratieve ziekten.

De behandeling van veelvoorkomende aandoeningen in logopedie

Behandeling van veelvoorkomende spraak- en taalstoornissen in Winschoten

Spraakstoornissen die we behandelen omvatten onder andere articulatiestoornissen, waarbij iemand moeite heeft met het correct vormen van geluiden, en fonologische stoornissen, waarbij de geluidspatronen van de taal niet goed worden begrepen of gebruikt. Apraxie, een stoornis gekenmerkt door problemen met de coördinatie van spraakbewegingen, wordt ook effectief behandeld.

Start vandaag nog met logopedie bij TinyEYE in Winschoten

Taalstoornissen richten zich op problemen met het gebruik en begrip van taal. We behandelen expressieve stoornissen, waarbij iemand moeite heeft met het uitdrukken van gedachten, en receptieve stoornissen, waarbij het begrijpen van wat anderen zeggen moeilijk is. Afasie, een stoornis veroorzaakt door hersenletsel met diverse taalverwerkingsproblemen, is een specifiek focusgebied.

Stemstoornissen behandelen we eveneens, zoals heesheid, die vaak resulteert in een rauw of schor stemgeluid. Problemen zoals stembandknobbeltjes, die pijnlijke bultjes op de stembanden zijn en invloed hebben op de stemkwaliteit, en dysfonie, een term voor problemen met de stemtoon, volume of kwaliteit, worden ook aangepakt.

Dysfagie, of slikstoornissen, zijn een ander gebied waar TinyEYE hulp biedt. Deze kunnen problemen met slikken en kauwen omvatten, wat risico’s zoals verstikking of aspiratie met zich meebrengt. Wij bieden aanpassingen in de voeding en sliktechnieken aan om het eten en drinken veiliger en comfortabeler te maken.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE