Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Wij hebben geen wachtlijsten.

TinyEYE logopedisten in Zeist bieden

Logopedie voor kinderen

Het komt vaak voor dat een kind achterblijft met communicatieve vaardigheden of bijvoorbeeld moeite heeft met spreken. Bij TinyEYE kun je met logopedie voor kinderen starten om de problemen met spraak en taal te verhelpen. Onze logopedie voor kinderen is ook een uitkomst voor een kind dat tweetalig wordt opgevoed. Zo bieden we telelogopedie voor kinderen aan in verschillende talen, waaronder: Engels, Nederlands, Oekraïens, Spaans, Turks, Frans, Duits, Afrikaans en Pools

Logopedie voor volwassenen

Wanneer je op latere leeftijd last hebt van problemen met je spraak of een taalachterstand hebt opgelopen op jongere leeftijd, biedt logopedie voor volwassen in veel gevallen een uitkomst. Het is namelijk ook wanneer je ouder bent, heel goed mogelijk om je klachten met communiceren te verhelpen of te verminderen. Logopedie voor volwassenen helpt bijvoorbeeld om bij een aandoening als stotteren aan de hand van oefeningen beter te leren spreken.

Logopedie voor scholen en instituten

Met een samengesteld pakket gericht op logopedie voor scholen en instituten bieden we een oplossing om schoolgaande kinderen te helpen die hinder ondervinden van taal- of spraakproblematiek. Door het volgen van onze telelogopedie kunnen kinderen namelijk op de basis- of middelbare school of een huiswerkinstituut in korte sessies efficiënt en doelgericht werken aan het verbeteren van spraak en taal. Met onze logopedie voor scholen en instituten hebben we ook het voordeel dat we geen wachtlijsten hebben: neem contact met ons om direct te starten!

Ontdek logopedie in Zeist bij TinyEYE

We begrijpen we dat communicatieproblemen, zoals spraak- en taalstoornissen, een grote invloed kunnen hebben op jouw dagelijks leven. In Zeist bieden we directe, effectieve logopedische zorg aan, zodat jij of je kind zonder wachttijd kan beginnen. Veel van onze online therapieën worden bovendien vergoed door zorgverzekeraars, wat het starten van de behandeling nog toegankelijker maakt.

Logopedist zonder wachtrij

Het grootste voordeel van onze diensten? Geen wachtrijen! Direct na aanmelding begin je met de behandeling van spraak- en taalproblemen, of het nu voor jezelf is of voor je schoolgaande kind.

Begin vandaag met effectieve logopedie in Zeist

Logopedie voor alle leeftijden bij TinyEYE

TinyEYE biedt logopedie voor zowel kinderen als volwassenen in Zeist. Onze kindertherapieën zijn speels en motiverend, met activiteiten die speciaal zijn ontworpen voor de leeftijd van het kind, gericht op:

  • Het verbeteren van de duidelijkheid van spraak.
  • Het ontwikkelen van taalvaardigheden.
  • Het overwinnen van stotteren.
  • Het bieden van ondersteuning bij leerproblemen gerelateerd aan taal.

 

Voor volwassenen richten we op:

  • Revalidatie na neurologische schade zoals een beroerte.
  • Therapie voor stemstoornissen.
  • Ondersteuning bij spraak- en taalproblemen als gevolg van degeneratieve aandoeningen.

Behandeling van veelvoorkomende logopedische aandoeningen

We behandelen een breed scala aan spraak- en taalstoornissen. Articulatiestoornissen, waarbij de vorming van geluiden een uitdaging is, en fonologische stoornissen, die het gebruik van geluidspatronen betreffen, zijn veelvoorkomende spraakproblemen. Apraxie, een stoornis in de spraakmotoriek, behoort ook tot onze expertise.

Taalstoornissen zoals expressieve en receptieve stoornissen worden eveneens behandeld. Deze kunnen gaan over de moeite met het uiten van gedachten of het begrijpen van gesproken woorden. Afasie, vaak het resultaat van hersenletsel, is een ander focusgebied.

Stemstoornissen, waaronder heesheid en problemen veroorzaakt door stembandknobbeltjes, en slikstoornissen (dysfagie), die slikproblemen omvatten, worden ook deskundig door ons aangepakt. Deze behandelingen zijn essentieel voor het behoud van de levenskwaliteit, vooral bij volwassenen en ouderen in Zeist.

De unieke aanpak van TinyEYE in Nieuwegein

In Zeist maakt TinyEYE het verschil door een combinatie van toegankelijke online therapieën en persoonlijke betrokkenheid bij elke cliënt. Of je nu verbetering zoekt in taalvaardigheden of herstel na een medische aandoening, bij ons vind je een op maat gemaakt behandelplan dat direct beschikbaar is zonder wachttijd. Ontdek de voordelen van onze logopedische zorg en start een nieuwe weg naar effectieve communicatie.

Onze TinyEYE logopisten staan door heel Nederland voor u klaar!

TinyEYE is actief in de volgende provincies van Groningen tot aan Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE