Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben
Amber Kaelen.

Ik ben een Nederlandse logopedist die in Ecuador woont. Ik ben verhuisd naar deze kant van de wereld omdat ik heel graag anderen help. Buiten mijn behandelingen om ben ik daarom erg actief met verschillende vormen van vrijwilligerswerk.

Toen ik jaren geleden een tijdje vrijwilligerswerk ging doen in Ecuador merkte ik hoe verschrikkelijk het is als je je niet goed kunt uitdrukken in een taal. Deze ervaring heeft me geholpen om extra gemotiveerd mensen met taal en spraakproblemen te helpen. Ik heb hier in dit land ook een van mijn logopedische stages gedaan op een school voor meervoudig gehandicapte kinderen. De dingen die ik daar gezien en geleerd heb, hebben mij nog meer gevormd. Later heb ik in Nederland stage gelopen op een dagbehandelingsgroep voor kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Ik merkte dat ik echt energie krijg van dit werk.

Talen hebben mij altijd gefascineerd. Ik heb daardoor Engels goed onder de knie gekregen en ik ben ondertussen ook vloeiend in Spaans. Spaans spreek ik elke dag met iedereen om mij heen. Ik geniet van deze mooie, rijke taal. Dus ik behandel graag in deze drie talen, die elk op hun manier speciaal zijn.

Contact opnemen met Amber?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE