Hallo! Ik ben
Mila Rozema.

Ik ben vrolijk en empathisch. Deze kwaliteiten combineer ik met mijn theoretische kennis, professionaliteit en ambitie zodat ik als logopedist kwalitatief goed werk kan leveren. Ik ben tweetalig opgevoed en geef graag behandelingen zowel, in het Nederlands, als in het Engels. Ik heb het altijd leuk gevonden om verschillen in culturen en talen te bestuderen. Ik vind het belangrijk dat iedereen goed en met vertrouwen leert communiceren. Door communicatie is het mogelijk dat wij samenleven. Of het nou om een volwassene gaat met afasie of een kind dat stottert, ik help mensen graag om vooruit te komen.

Contact opnemen met Mila?

Meer weten
over Mila?

Preverbale logopedie

Ik heb in het verleden logopedie gegeven aan kinderen, jongeren en volwassenen, individueel en in groepsverband. Ik heb veel plezier gehad met alle doelgroepen. Ik probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij iedere doelgroep zodat ik optimale zorg kan bieden en een band kan opbouwen met mijn cliënten.

Sinds 2018 ben ik ook preverbale logopedist. Dit houdt in dat ik kinderen van 0-2 jaar en hun ouders begeleid bij eet- en drinkproblemen. Het is erg prettig voor ouders als zij op elk moment een online consult kunnen aanvragen. Ik help hen
live via de TinyEYE verbinding.

Mijn hobby’s

Verder hou ik van zingen, dansen en theater. Ik ben graag expressief bezig. Dit integreer ik ook in mijn vak. Naast het behandelen, werk ik graag mee aan nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied logopedie. Dit is ook één van de redenen waarom ik graag bij TinyEYE werk. Ik zie een toekomst in online logopedie en ben er van overtuigd dat online logopedie de zorg transparanter zal maken.

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189