Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Gracia Nelson.

Ik ben dol op kinderen. Daarom werk ik ook heel graag met deze doelgroep. Maar met volwassenen heb ik ook een goede klik. Een opgeruimd karakter met een grote dosis geduld en een groot empatisch vermogen, zijn eigenschappen waar ik om bekend sta.

Logopedie doe ik met plezier en is voor mij een bewuste keus geweest toen ik de opleiding begon. Ik ben logopedist vanaf 2011 en in 2016 werd ik stottertherapeut. Omdat ik zoveel van de kleintjes houd, verdiep ik mij nu in preverbale logopedie.

Ik heb gedoceerd, ik heb getraind, ik heb leiding gegeven aan de Surinaamse logopedievereniging, ik heb internationale projecten gedaan en ik heb individueel
en in groepen behandeld.

Ik zet graag nieuwe ontwikkelingen in gang en ik houd van nieuwe uitdagingen. Online therapie biedt veel mogelijkheden en bij TinyEYE krijg ik de kans om die mogelijkheden te exploreren. Ik leg de lat graag hoog en ga voor het beste resultaat. Ook voor jou!

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE