Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Imane Huartidi.

Kinderen die problemen ervaren in de taal en/of spraak kan voor veel belemmeringen zorgen op school en in het dagelijks leven. Daarom is het mooi als zorgprofessional om kinderen hierbij te ondersteunen. Ik heb kinderen voornamelijk kunnen helpen met hun taal- en spraakvaardigheden en afwijkende mondgewoonten. Het is mooi om te zien wat voor groei kinderen maken in hun ontwikkeling en hoeveel dit voor ouders kan betekenen.

In praktijk merk ik dat meertaligheid in de logopedie een grijs gebied blijft. Dit inspireerde mij om de minor meertaligheid te volgen tijdens de opleiding. Zelf ben ik meertalig opgevoed en spreek ik naast het Nederlands en Engels ook Berbers en Arabisch (Marokkaans dialect).

Communicatie bindt elkaar samen en maakt dit een onmisbaar onderdeel in de samenleving. Dit maakt logopedische behandelingen voor veel kinderen erg nodig. Digitaal logopedie vormt de brug voor toegankelijke therapie voor elk kind en krijgen ook de kinderen die lang in de wachtlijst zitten een kans.

Contact opnemen met Imane?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE