Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Larisa Osipjan.

Hallo, Hi, Բարեւ, 你好 !
Mijn naam is Larisa. Ik heb een sterke voorliefde voor spraak/taal en het kunnen bieden van de juiste handvatten wanneer er op dit gebied problemen ondervonden worden. Daarom ben ik logopediste geworden. Mijn aanpak omvat een behandeling op maat, ik luister en denk graag met je mee. Dat kan zijn als cliënt met spraakproblematiek, taalproblematiek of stemproblematiek.
Als tweetalige, met kennis van Nederlands, Armeens, Engels, Duits en Mandarijn, begrijp ik de complexiteit van meertaligheid en zet ik deze talen indien nodig in tijdens de behandelingen. Als toekomstig sinoloog werk ik graag met Chineestaligen. Ik zie nuances in zowel het Nederlands als het Mandarijn en kan mijn expertise in beide talen inzetten om de spraak/taal ontwikkeling te bevorderen.
Wanneer spreken niet meer vanzelfsprekend is, denk ik graag met je mee en kijken we samen naar wat er nodig is om op niveau te komen en het plezier in het spreken weer terug te vinden!

Contact opnemen met Larisa?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE