We hebben geen wachtlijsten | Aanmelden

Hallo! Ik ben Larisa Osipjan.

Ik heb een grote voorliefde voor spraak/taal en een nog grotere voorliefde voor het kunnen bieden van de juiste handvatten wanneer er op dit gebied problemen ondervonden worden. Daarom ben ik logopediste geworden. Tijdens mijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik stages gelopen in tweedelijns praktijken en heb ik cliënten met diverse achtergronden en uiteenlopende hulpvragen gezien en geholpen.

Ik zoek graag uit, luister en probeer om de cliënt in zijn kracht te zetten. Ik ben zelf tweetalig opgevoed en spreek Nederlands, Armeens, Engels, Duits en beginnend Mandarijn. Ik weet dat het niet altijd even simpel kan zijn om een taal te leren, zeker nu ik Mandarijn leer. Wanneer de vanzelfsprekendheid van het spreken er niet (meer) is, komen we samen verder door begrip, geduld en creativiteit.

Mijn laatste werkervaring was op een middelbare school met leerlingen uit internationale schakelklassen als doelgroep. De gelaagdheid die meertaligheid met zich mee kan brengen zie ik het liefst als sterkte en zet ik tijdens mijn behandelingen voor zowel jong als oud in.

Als mijn cliënt sta jij centraal en haal ik graag samen alles uit de kast om een behandeling vorm te geven die bij jouw hulpvraag past.

Misschien tot snel!

Contact opnemen met Larisa?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE