Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben
Maggy Vink.

Hoe mensen met elkaar communiceren heb ik altijd erg interessant gevonden. De meeste mensen vinden het vanzelfsprekend, maar het is alles behalve dat. Communicatie bestaat uit taal, mimiek, gebaren, impliciete taal en zo kan ik nog wel even door gaan. Ik houd ervan om een coachende rol aan te nemen als zorgprofessional. Daarom ben ik gestart met de opleiding Logopedie.

Het beroep van een logopedist is heel breed, men werkt in vijf domein. Namelijk: spraak, taal, stem, gehoor en slikken. Spraak, taal en slikken spreken mij hier het meeste aan. Ik heb dan ook de minor ‘Aphasia, dysarthria and dysphagia: advanced course’ in Utrecht gevolgd. Zoals de naam van de minor al verklapt was deze minor in het Engels.

Ik zou graag mijn logopedische skills willen verbreden tot de Engelse taal. Naast mijn expertise in de neurologie heb ik ook al enige ervaring met meertalige kinderen, kinderen met een taalontwikkelingsachterstand (TOS) en kinderen met een afwijkende mondgewoonte. Ik kijk ernaar uit om met beide doelgroepen aan het werk te gaan!

Het lijkt me erg leuk om kennis te maken met de online wereld van de logopedie, die ook nog eens internationaal is.

Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten!

Contact opnemen met Maggy?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE