Wij hebben geen wachtlijsten.

Online waar je ook bent.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! ik ben Sarah Afallah.

In februari 2021 ben ik afgestudeerd als logopedist. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici en ik ben lid van de NVLF.

Tijdens mijn stages heb ik ervaring opgedaan in praktijken en op een school. De cliënten die ik tijdens mijn stages heb behandeld waren voornamelijk kinderen met taal- en spraakproblemen, afwijkende mondgewoonten en die meertalig zijn. Voor mijn afstudeeronderzoek voor de opleiding Logopedie had als onderwerp ouderbetrokkenheid tijdens de logopedische behandeling bij meertalige kinderen. In dit onderzoeksproces heb ik het belang en de gevolgen van de betrokkenheid van ouders/verzorgers op de logopedische behandeling ervaren.
Als logopedist werk ik dagelijks met kinderen met taal- en spraakproblemen, afwijkende mondgewoonten en lees- en spellingproblemen. Verder vind ik het belangrijk om bijscholing te blijven volgen om steeds weer nieuwe kennis op te doen over het mooie vakgebied.

Contact opnemen met Sarah ?

Logopedist ? Sluit aan bij TinyEYE!

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Lees hier onze antwoorden op de veelgestelde vragen.

TinyEYE