Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben Sham Sarbast.

In juli 2023 stond ik vol trots aan het begin van mijn carrière als logopedist. Mijn studietijd was gevuld met boeiende ontdekkingen en waardevolle ervaringen, vooral tijdens mijn stages.

Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans om verschillende facetten van het vak logopedie te verkennen. Een opvallende periode was mijn stage in het speciaal onderwijs, waar ik me verdiepte in het begrijpen en aanpakken van Taalontwikkelingsstoornissen (TOS). Hier ontdekte ik de impact van gerichte logopedische interventies op deze specifieke doelgroep.

Naast mijn ervaring in het onderwijs, heb ik tijd doorgebracht in diverse logopedie-praktijken. Hier kwam ik in aanraking met een verscheidenheid aan spraak- en taaluitdagingen, en ik had de gelegenheid om effectieve behandelingen toe te passen. Mijn affiniteit voor het werken met kinderen viel op, aangezien ik genoot van hun enthousiasme en bereidheid om te leren.

 

Hoewel mijn focus voornamelijk gericht was op kinderen, besloot ik mijn horizon te verbreden door ook ervaring op te doen met volwassenen. Deze kans bood nieuwe inzichten en verrijkte mijn vaardigheden als logopedist.

 

Mijn enthousiasme voor mijn vak bracht me ook naar het digitale domein. Gedurende meer dan twee jaar heb ik me beziggehouden met online logopedie, waarbij ik de voordelen van deze moderne benadering heb ervaren. Recentelijk ben ik begonnen aan een nieuw hoofdstuk bij TinyEYE, waar ik mijn expertise als logopedist verder zal ontwikkelen. Hierdoor kan ik mijn passie voor communicatie combineren met de mogelijkheden van technologie, om mensen wereldwijd te ondersteunen bij hun communicatiebehoeften.

 

Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst als logopedist, met een stevige basis in zowel kennis als praktijkervaring. Mijn doel is helder: het helpen van mensen, van jong tot oud, en het bevorderen van effectieve communicatie, zowel persoonlijk als digitaal.

Contact opnemen met Sham ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE