Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Hallo! Ik ben
Valeria Maslova.

Ik werk accuraat, oplossingsgericht en heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en wil mezelf altijd blijven ontwikkelen in mijn beroep. Mijn karakter is te beschrijven als open, vriendelijk en empathisch. Ik geef graag logopedische behandelingen in het Nederlands en in het Engels.
Ik heb voor de opleiding logopedie gekozen omdat het een ontzettend veelzijdig beroep is. Als logopedist werk je samen met verschillende mensen, jong en oud, met ieder zijn of haar eigen problematiek. Hierdoor is geen één dag hetzelfde en kom je telkens voor nieuwe uitdagingen te staan. Ik ben gemotiveerd en gedreven om het uiterste uit de behandeling te halen om de cliënt te helpen.
Door mijn stage en werkervaring heen heb ik veel kennis en ervaring in de praktijk opgedaan op het gebied van articulatie, spraak, taal, stem en afwijkend mondgedrag. Ik heb in het verleden logopedie gegeven aan kinderen van 2 tot 18 jaar.
Ik vind dat online logopedie een mooie ontwikkeling is. Tegenwoordig hebben we het allemaal zo druk met werken en sociale contacten onderhouden. Online logopedie biedt mensen de mogelijkheid logopedie te combineren met hun vele dagelijkse bezigheden. Ik ben ervan overtuigd dat online logopedie een succesvolle toekomst heeft.

Contact opnemen met Valeria ?

Logopedist? Sluit je aan.

Ben jij een een groot voorstander van logopedie en dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe telelogopedist die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE