Wij hebben geen wachtlijsten. Meld je nu aan. • +31 850 656 189

Aanmelden

Hallo! Ik ben Imane Huartidi.

In 2018 ben ik gestart met de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam, en zit inmiddels in mijn laatste jaar van de opleiding. Ik ben geboren en getogen in Dordrecht, en ben van Marokkaanse komaf.

Kinderen die problemen ervaren in de taal en/of spraak kan voor veel belemmeringen zorgen op school en in het dagelijks leven. Daarom is het mooi om opgeleid te worden tot zorgprofessional om kinderen hierbij te ondersteunen. Tijdens mijn stages heb ik kinderen kunnen helpen met hun taal- en spraakvaardigheden, en afwijkende mondgewoonten. Het was mooi om te zien wat voor groei kinderen maken, en hoeveel dit voor ouders kan betekenen.

Ik heb me altijd in meertaligheid geïnteresseerd. Om deze reden heb ik de minor meertaligheid gevolgd tijdens de opleiding. Zelf ben ik meertalig opgevoed, en spreek ik naast het Nederlands ook Berbers en Arabisch (Marokkaans dialect).

Communicatie bindt elkaar samen en maakt dit een onmisbaar onderdeel in de samenleving. Dit maakt logopedische behandelingen voor veel kinderen erg nodig. TinyEYE biedt logopedie op een afstand, en vormt de brug voor toegankelijke therapie voor elk kind. Ik kijk ernaar uit het TinyEYE assistenten team te versterken en veel kinderen met taal- en spraakvaardigheden te kunnen helpen.

Contact opnemen met Imane?

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE