N

Bequemlichkeit

Spass & Spiel

Jederzeit, an jedem Ort

Valeria Maslova

Ik werk accuraat, oplossingsgericht en heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan en wil mezelf altijd blijven ontwikkelen in mijn beroep. Mijn karakter is te beschrijven als open, vriendelijk en empathisch. Ik geef graag logopedische behandelingen in het Nederlands en in het Engels.

Ik heb voor de opleiding logopedie gekozen omdat het een ontzettend veelzijdig beroep is. Als logopedist werk je samen met verschillende mensen, jong en oud, met ieder zijn of haar eigen problematiek. Hierdoor is geen één dag hetzelfde en kom je telkens voor nieuwe uitdagingen te staan. Ik ben gemotiveerd en gedreven om het uiterste uit de behandeling te halen om de cliënt te helpen.

Door mijn stage en werkervaring heen heb ik veel kennis en ervaring in de praktijk opgedaan op het gebied van articulatie, spraak, taal, stem en afwijkend mondgedrag. Ik heb in het verleden logopedie gegeven aan kinderen van 2 tot 18 jaar.

Ik vind dat online logopedie een mooie ontwikkeling is. Tegenwoordig hebben we het allemaal zo druk met werken en sociale contacten onderhouden. Online logopedie biedt mensen de mogelijkheid logopedie te combineren met hun vele dagelijkse bezigheden. Ik ben ervan overtuigd dat online logopedie een succesvolle toekomst heeft.

Kontakt

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

My TinyEYE
close slider

LOGIN TO TinyEYE therapy software MONARCH: Click  here

Do you want to login to the Homework ? Use TAB "Homework"

Problems logging in? call +31 851 301 501 

TinyLanguageTool
close slider

 

LOGIN here

Homework
close slider

Do you have a homework account to practice yourself?
Then log in here.
Do you want to login to TinyEYE therapy software MONARCH? Use TAB "My TinyEYE"

Problems logging in? call +31 851 301 501