N

suits your own schedule

Fun & Games

Anytime, Anywhere

Logopedie Amsterdam

Met klassen die steeds voller worden, hebben leraren steeds minder tijd om te besteden aan kinderen die logopedie nodig hebben  in IJburg, De Aker of elders in Amsterdam. En dat is zonde, want juist deze kinderen hebben die extra aandacht nodig! Een achterstand in de ontwikkeling van de communicatie kan op school tot problemen en vervelende situaties leidenSchakel daarom tijdig de logopedist in in IJburg, De Aker of waar dan ook in Amsterdam met TinyEYE. De unieke software helpt kinderen met leuke games om aan hun spraak- en taalontwikkeling te werken. Via online sessies staat de logopedist in contact met het kind en worden er huiswerkoefeningen meegegeven. Bovendien kunnen ouders en leraren op ieder moment kijken hoe het met de voortgang van het kind gaat.

Logopedie op maat in De Aker, IJburg en elders in Amsterdam

Kinderen met een medische indicatie kunnen met de software van TinyEYE logopedie op maat ontvangen. De sessies zijn kort, variërend van 15 tot 20 minuten en worden flexibel ingepland. Het kind, de ouders en de leerkrachten blijven altijd in contact staan met de logopedist en deze zal ook de progressie en eventuele opmerking in het online dossier opnemen. Zo bent u altijd op de hoogte van het ontwikkelingsniveau van het kind. TinyEYE levert zo een unieke combinatie van software en professionele begeleiding voor de kinderen die dat nodig hebben. Altijd en overal.

Vraag een offerte aan voor uw school

U kunt nu ook gebruikmaken van de logopedie software en de specialisten van TinyEYE op uw school in IJburg, De Aker of Amsterdam. Door contact op te nemen kunt u een offerte op maat opvragen. Met een medewerker van TinyEYE kunt u de huidige situatie inventariseren waarna u een gerichte offerte toegestuurd wordt. Contact opnemen doet u door te bellen met telefoonnummer +31 850 656 189. Uiteraard biedt TinyEYE ook online logopedie op maat voor kinderen thuis aan!

Plan afspraak

Gratis vrijblijvend online gesprek voor al uw vragen.

Contact

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

Inloggen
close slider