Wij hebben geen wachtlijsten.

Logopedie vanuit huis.

Meer dan 15 jaar bewezen aanpak.

Wij hebben geen wachtlijsten.

Maak kennis met het Nederlandse logopedie-assistenten team.

Onze enthousiaste Nederlandstalige logopedie-assistenten staan klaar om jou te bedienen. TinyEYE Europe heeft meertalige en veelzijdige logopedie- assistenten in dienst. Je kunt hier kennis maken met onze Nederlandstalige logopedie-assistenten. Zij assisteren onze logopedisten met het oefenen met cliënten, die niet alleen overal in Europa wonen, maar ook daarbuiten.

 

Student logopedie ? Werk als logopedie-assistent bij ons.

Studeer je logopedie en wil je al als logopedie-assistent werken ? Ben jij dol op innovatie? Ben je expressief en dol op kindjes en oudere mensen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe logopedie-assistent die wij zoeken.

Mijn ervaring als logopedist assistent bij TinyEYE Europe.

Ante zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Wat heb ik geleerd: Ik heb als student logopedist heel veel ervaring opgedaan bij TinyEYE. Ik heb vooral geleerd om een goede invulling te geven aan de oefeningen. In het begin werd ik daarin heel goed begeleid, maar daarna mocht ik ook zelf invulling geven. Nu kan ik echt een probleem koppelen aan een goede oefengang. Goede begeleiding: Vanuit TinyEYE had ik een coach, Mila Rozema. Bij haar kon ik altijd terecht met mijn vragen en ze reageerde ook altijd heel snel. Ik vond het een heel fijn gevoel om altijd ergens terecht te kunnen met mijn vragen. Vrijheid om creatief te zijn: Naast de online oefeningen kreeg ik ook andere opdrachten. Dat waren vooral opdrachten voor het verbeteren van het systeem. Ik heb ook meegewerkt aan het uitwerken van het woordenschatprogramma. Daarnaast heb ik geholpen met het ontwerpen van een aantal flyers voor op de website. Deze opdrachten vond ik heel leuk omdat ik dan ook lekker creatief bezig kon zijn.

Esther zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Het fijne aan werken als logopedie assistente is de kans om praktische ervaring op te doen, al voordat je op stage gaat.
Het is daarnaast prima te combineren met je studie. Ik kreeg naast het werken met cliënten ook de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei projecten, hierdoor heb ik meer kunnen leren over het werken in een logopediepraktijk.
De begeleiders vertrouwden mij toe met veel verantwoordelijkheid maar stonden ook altijd klaar om te helpen, dat vond ik erg bemoedigend.

Indy zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Afgelopen drie maanden ben ik werkzaam geweest als logopedist-assistent bij TinyEYE. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb een leuke ervaring op gedaan. Tijdens mijn werk als logopedie-assistent ben ik verschillende gebieden van de logopedie tegengekomen die ik vanuit de opleiding kon toepassen. Ik vond het persoonlijk leuk om te merken en zien dat ik de studie ergens voor dient en dat ik dit binnen TinyEYE kon delen. Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad binnen TinyEYE.

Cansel zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Ik wil TinyEYE bedanken, maar ook persoonlijk u Suzan. U heeft me overgehaald om bij TinyEYE te komen werken, zodat ik ervaring kan opbouwen en een mooie ontwikkeling kan maken. Ik hou van TinyEYE Dream Team ❤️

Emma zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Het afgelopen half jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij TInyEYE Europe. Ik heb als logopedie-assistente veel ervaringen opgedaan, die ik zeker meeneem naar de toekomst. Wanneer ik vragen had, of tegen iets moeilijks aanliep, kon ik altijd terecht bij mijn begeleidster. Bij TinyEYE kreeg ik de mogelijkheid om voor het eerst Online met cliënten te werken, waardoor ik mezelf heb kunnen ontwikkelen als logopedist (in opleiding).

Perihan zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

De begeleiding bij TinyEYE is top! Er zijn diverse logopedisten met zijn/ haar expertise en dit wordt gebruikt tijdens de begeleiding voor de logopedie assistenten. Dit zorgt ervoor dat zij alles eraan doen om de cliënten op de juiste manier te kunnen behandelen.

Shaya zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Ik heb het afgelopen half jaar bij TinyEYE gewerkt als logopedie assistente, naast het volgen van de opleiding Logopedie. Het werk is heel flexibel waardoor het goed te combineren is met mijn studie. Ik werd begeleid door Mila, bij wie ik al mijn vragen kwijt kon. Daarnaast heb ik ook hulp gekregen van alle andere begeleiders. Ik vond het een prettige en veilige omgeving om te groeien in het vak. Ik ervaarde ook een goede samenwerking tussen alle collega’s om elkaar te helpen én de cliënten. Na alle leerzame ervaringen kan ik met goede moed aan mijn afstudeerstage beginnen.

Hilal zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Het afgelopen jaar heb ik een enorm leerzame en leuke tijd gehad bij TinyEYE. Er was sprake van een goede begeleiding en ze stonden altijd voor me klaar. Ik heb veel ervaring opgedaan als logopedie assistent. Daarnaast heb ik ook verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Ik kreeg als opdracht bijvoorbeeld om verschillende thema's te maken met de juiste plaatjes erbij. Tot slot ben ik erg blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om ervaring op te doen en mezelf verder te ontwikkelen. Hiervoor wil ik iedereen van het TinyEYE team bedanken.

Jody zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Het werken bij TinyEYE heb ik als positief ervaren. Het was een leuke en leerzame tijd. Het is fijn om de kennis naast je studie alvast toe te passen in de praktijk. Ik heb verschillende casussen behandelt en hierdoor heel erg veel geleerd. Voor vragen kon ik altijd terecht bij de PSL’s. Daarnaast zijn de evaluatie gesprekken erg prettig om te horen hoe je het doet en wat je nog kan verbeteren. TinyEYE is een mooie manier om op afstand alsnog logopedie te geven en je komt veel verschillende cliënten met verschillende logopedische problematieken tegen. Dit is een geweldige kans voor studenten om kennis te maken met telelogopedie en de kennis toe te passen in de praktijk.

Laney zegt:

Logopedie assistent bij TinyEYE

Ik vond het werken bij TinyEYE erg leuk! Ik heb ervan genoten!

Leren, begeleid worden, vrijheid om creatief te zijn !

Bij TinyEYE Europe heb je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen!

Call to action icon
Hallo! Mijn naam is Elisa.

Vragen? Bel de Helpdesk +31 850 656 189

TinyEYE