N

Bequemlichkeit

Spass & Spiel

Jederzeit, an jedem Ort

Nienke Hofman

Communicatie lijkt vaak zo vanzelfsprekend, maar dat is het niet voor iedereen. Juist dit inspireert, mij en daagt mij uit om op zoek te gaan naar alle mogelijkheden binnen de logopedie. Voor mij is kwaliteit en professionaliteit binnen mijn vakgebied erg belangrijk. Daarnaast ben ik enthousiast, creatief en empathisch en staat het vertrouwen tussen therapeut en cliënt voorop.

Tijdens mijn studie heb ik kennis mogen maken met logopedie in een praktijk, waar ik met veel verschillende doelgroepen heb mogen werken. Ook heb ik gewerkt binnen een expertisecentrum, waar ik mij bezig hield met ondersteunende communicatie bij kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit heb ik altijd met veel bevlogenheid en enthousiasme gedaan. Naast mijn werk als logopediste haal ik veel plezier en energie uit basketbal, het schrijven van verhalen en ook het maken van reizen en het observeren van andere culturen met hun eigen taal en gewoonten vind ik fascinerend.

Het concept van TinyEYE, sluit daar heel mooi bij aan omdat logopedie gemakkelijk internationaal kan worden aangeboden. Dat vind ik een mooie ontwikkeling en daarom heb ik veel zin om mij hier bij TinyEYE Europe mee bezig te houden.

Kontakt

ONLINE SPEECH THERAPY

Onine Logopedia

TRAINING FOR SLP's

TRAINING VOOR LOGOPEDISTEN

OPPORTUNITIES FOR PROFESSIONALS

LICENTIE VOOR PROFESSIONALS

My TinyEYE
close slider

LOGIN TO TinyEYE therapy software MONARCH: Click  here

Do you want to login to the Homework ? Use TAB "Homework"

Problems logging in? call +31 851 301 501 

TinyLanguageTool
close slider

 

LOGIN here

Homework
close slider

Do you have a homework account to practice yourself?
Then log in here.
Do you want to login to TinyEYE therapy software MONARCH? Use TAB "My TinyEYE"

Problems logging in? call +31 851 301 501